(P) Lumanarea de botez, nelipsita de la ceremonia religioasa

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 10 iulie 2018, 13:02

Lumanarea de botez este nelipsita din cadrul ceremoniei de botez. De regula aleasa dupa principii estetice, este impodobita cu tot felul de elemente decorative pentru a fi parte din tot setul de botez, pastrand o tema de la cap la coada. In fapt insa lumanarea este printre cele mai importante elemente, cu semnificatie aparte.

Conform traditiilor crestine, o lumanare pentru botez este echivalentul luminii ce ghideaza viata micului crestin. Se stie deja ca acest simbol insoteste fiecare etapa din viata unui om. O astfel de traditie pastrata a cunoscut totusi o evolutie, astfel ca acum lumanarile pentru evenimente precum un botez sunt pretentioase, se doresc a fi cu nota eleganta si cu un design specific si potrivit pentru bebelus.

Trenduri in materie de lumanari de botez

Evolutia acestora semnaleaza ca la ora actuala sunt mai practice si de dorit acele lumanari botez scurte. Acestea sunt mai usor de tinut, pe toata durata ceremoniei de botez cat timp sunt aprinse. De asemenea, se mentine ideea si nevoia ca acestea sa fie albe, ca simbol al puritatii, corelat cu evenimentul si semnificatia acestuia.

Personalizarea este de asemenea un aspect ce se inscrie in lista de trenduri. Din acest punct de vedere se doreste inscriptionarea datei botezului si a numelui celui mic, un scris colorat si contrastant ce iese automat in evidenta. Magazinele de profil se intrec in oferte ce tin de stilul lumanarilor de botez. Alegerea este deopotriva una personala, cat si edificatoare pentru tematica botezului.

Spre exemplu, in cadrul magazinului online couturebebe.ro sunt puse la dispozitia celor interesati modele diverse si moderne, cu accente personalizate. Acestea sunt realmente un test de creatie si creativitate, ce scot in evidenta bunul gust si munca migaloasa investita in a crea lumanari incarcate. Se pot crea stiluri dintre cele mai diverse. Spre exemplu stilul vintage, ce imbraca lumanarea in material pompos si cu elemente specifice acelei ere, cu dantela si flori create din material, reprezinta o altfel de abordare.

Expertii de la Couture Bebe sunt producatori ai acestor lumanari de mare finete realizate. Pentru ca nu se rezuma numai la atat, ceea ce doresti se va transforma in planul lor, creand asadar dupa ceea ce doresti, dupa o viziune unica a ta.

In stil clasic se cunosc preferintele pentru materiale difane, de regula tulle sau dantela, la care se adauga si un sir de flori. Funde, note colorate, o jucarie din plus sunt de asemenea adaugate la design-ul unei lumanari de botez. Nu sunt uitate insa nici caracteristicile ce tin de fiecare bebelus in parte, respectiv de lumanarea potrivita pentru un baietel sau o fetita, caz in care nu doar culorile sunt distincte. Spre exemplu personajele celebre, de la Mickey Mouse la Hello Kitty, reprezinta de asemenea o abordare dorita, pentru a imbunatati aspectul lumanarii in cauza.

Oferte de la Couture Bebe

Pentru cei care isi doresc sa iasa din tipare, sa aiba o lumanare de botez eleganta si atent lucrata, pentru cei care urmaresc un design special si creativ al acestui element de capatai pentru evenimentul religios, Couture Bebe este o recomandare. Aici se vor gasi modele dintre cele mai diverse, lucrate cu grija, cu materiale de calitate, in stil personalizat, iar preturile par sa fie la fel de incantatoare.

De la cele simple, cu funde catifelate si pana la cele mai pompoase, cu tulle, couturebebe.ro dispune de optiuni variate, pentru toate gusturile.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!