(P) Importanța scaunului de masă pentru copii și particularităţi

De Unica.ro, pe

Pentru orice bebeluş mesele sunt foarte importante. E esenţial ca micuțul să mănânce de trei ori pe zi și chiar între mese, să se hrănească cum trebuie pentru a se putea dezvolta armonios.

Spre deosebire de un adult, care poate mânca fără probleme stând pe un scaun obișnuit, copilul are nevoie de un scaun de masă bebe special pentru această activitate importantă, mâncatul.

Odată pus într-un scaun de masă, cel mic va putea să mănânce în siguranță, va avea poziția corectă pentru o masă fără probleme, va putea interacţiona cu cei din jur și se va putea alimenta și singur, dacă a învățat să facă acest lucru.

Scaunele de masă pentru copii sunt importante mai ales dacă micuțul e destul de agitat și mofturos, pot avea diverse activități sau jucărioare care să îi distragă atenția și să îl ajute să mănânce mai repede și mai bine, fără prea multe mofturi.

Stabilitatea și confortul, pe primul plan

La un scaun de masă bebe sunt importante picioarele, care nu trebuie să alunece pe gresie sau parchet, şezutul, care trebuie să fie suficient de confortabil, dar și înălțimea, ușor de reglat oricând pentru a se adapta perfect vârstei micuţului.

E important ca un scaun de masă bebeluşi să fie cât mai solid și rezistent, materialele din care e făcut să poată fi ușor de igienizat și de curățat după fiecare masă, fără prea mare efort.

Când nu e folosit scaunul de masă pentru copii se va depozita într-un alt spațiu, de aceea trebuie să fie și pliabil și să aibă dimensiuni potrivite pentru a ocupa cât mai puţin loc. Scaunele speciale pentru masă destinate micuţilor au un preț bun în online, se găsesc în ofertele magazinelor de profil, se livrează rapid și pot fi folosite fără probleme în tot intervalul indicat de producător, până micuțul mai crește.

Pe lângă un preț bun scaunele de masă pentru copii ar trebui să aibă și caracteristici tehnice de top pentru a oferi de fiecare dată funcţionalitate extinsă și stabilitate indiferent de mărimea camerelor unde se folosesc și de context.

La Miababy scaunele de masă pentru copii au preţuri bune și sunt ușor de folosit

Pe site-ul Miababy, primul start-up românesc 100% dedicat părinților cu copii sub 3 ani, oferta de scaune de masă abia așteaptă să fie descoperită de părinți sau de viitorii părinți care așteaptă să își cunoască noul membru al familiei.

Scaunele de masă de la Miababy sunt destinate micuţilor cu vârste cuprinse între 6 și 36 de luni, sunt din materiale rezistente, au un design modern și pot fi folosite în siguranță de fiecare dată.

Centurile de prindere în cinci puncte, tava de dimensiuni mari, suportul pentru cană sau pahar, şezutul lavabil, iată doar câteva caracteristici care recomandă produsele din această categorie de pe site-ul Miababy. În oferta actuală mai sunt și scaune multifuncţionale, gândite pentru a lua masa și pentru desen, scris, alte activități desfășurate până la 6 ani, cu bază mărită pentru stabilitate și mai mare.

Întreaga experiență de shopping de pe site este îmbunătățită cu ajutorul modulului de inteligenţă artificială integrat într-o platformă e-commerce, GrowAI, profilul utilizatorilor este personalizabil datorită acestei tehnologii moderne. Stocuri actualizate, customer service de calitate, preţuri corecte și calitate garantată pentru toate produsele, iată ce vă așteaptă la Miababy.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!