(P) De ce sa folosesti vopsea de par profesionala: beneficii și sfatul specialistilor

De Unica.ro, pe

Vopseaua de par nu mai este de ceva vreme doar un simplu produs de infrumusetare, ci a devenit un adevărat accesoriu în ultimii ani. Multe femei considera ca se pot bucura de efectele unei vopsele de par profesionale doar dacă merg la un salon beauty și se lasa pe mainile iscusite ale unui hairstylist. Adevărul este ca exista vopsea de par profesionala care poate fi aplicata cu usurinta și acasă, așa ca nu trebuie sa îți faci griji în privința rezultatelor finale.

Iti prezentăm mai jos care sunt beneficiile unei vopsele de par profesionale, dar și la ce riscuri te expui dacă alegi un produs nepotrivit.

Vopseaua de par profesionala este de calitate superioara

Dacă ti-ai vopsit parul atat în confortul casei, cât și la un salon de infrumusetare, cu siguranță ai observat ca în al doilea caz podoaba ta capilara nu are de suferit. Secretul sta în folosirea unei vopsele de par profesionale. Dacă vei investi într-un astfel de produs, vei fi surprinsa sa descoperi ca vei obține același rezultat și singura. Totuși, dacă iti doresti sa obtii anumite efecte cromatice, apelează la ajutorul unui specialist fiindcă are mai multă experiență. Vopseaua de par profesionala nu iti arde podoaba capilara, ci o lăsa strălucitoare și moale.

Produsul profesional acoperă în întregime firele de par alb

Firele de par alb nu trebuie privite ca pe un semn al imbatranirii, avand în vedere ca unele persoane le descoperă încă de la douăzeci de ani. Cu toate acestea, nu sunt niciodată un motiv de bucurie. De altfel, acestea reprezinta motivul pentru care multe femei încep sa apeleze la vopselele de par. Din păcate, nu întotdeauna rezultatele sunt cele dorite. Fie produsul respectiv nu acoperă firele albe în întregime, fie vopseaua curge de pe par dupa cateva spalari. Specialistii recomanda și în acest caz folosirea unei vopsele de par profesionale, așa cum este vopseaua de par profesionala Fanola de pe hnicosmetice.ro.

Vopseaua de par profesionala menține culoarea vie mai mult timp

Una dintre principalele dorințe ale femeilor este ca vopseaua de par să reziste mai mult timp pe parul lor. Poate ca pare un vis greu de realizat, dar vei fi incantata sa descoperi ca te vei bucura mai mult timp de culoarea ta preferată atunci cand vei folosi o vopsea de par recomandata de specialistii în domeniu. Podoaba ta capilara va părea ca proaspat vopsita mai multe saptamani la rand. Singurul detaliu care te va trăda vor fi rădăcinile nevopsite, însă acest lucru depinde de cat de repede iti creste parul.

Produsul profesional protejează atat parul, cat și scalpul

Indiferent ca încerci o vopsea de par blond ori una roșie ca focul, atat podoaba ta capilara, cat și scalpul vor fi protejate dacă utilizezi o vopsea de par profesionala cu actiune blanda. Iti recomandam vopseaua de par Fanola, imbogatita cu Ginkgo Biloba, în a carui compozitie cantitatea de amoniac și PPD este drastic redusă. Astfel parul este protejat și nu exista riscul de deteriorare a acestuia.

Procesul de vopsire va fi un adevărat rasfat. Amestecul dintre vopsea și oxidantul parfumat de înaltă calitate Fanola va creea o textura cremoasa, ușor de aplicat și cu un miros incantator de banane. Vopseaua Fanola nu are mirosuri intepatoare sau greu de suportat.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!