(P) Cum să te simți plină de energie și în largul tău înapoi la birou după concediu înlocuind în alimentația ta doar apa?

După o lună august plină de zile libere petrecute la mare sau la munte cine are chef de întoarcerea la birou cu tot ce presupune ea? Oricât de lungă ar fi fost vacanța, momentul în care trebuie să-i spunem gata și să ne întoarcem înapoi la birou este dificil pentru fiecare dintre noi. Dar știai că există un lucru pe care dacă l-ai schimba ai deveni mai energică și ți-ar fi mai ușor să începi proiecte noi?

Nu ai nevoie de mult ca să te simți bine și un plus de energie ți-ar putea oferi motivația necesară pentru a-ți crește randamentul la muncă. Iar una din cele mai mici, și în același timp cele mai importante, schimbări pe care le poți face în viața ta, este cea legată de apă.

Știai că prin filtrare poți crește calitatea apei de la robinet într-un mod practic și convenabil? Cu ajutorul unui filtru performant BRITA, fără alte investiții poți obține apa curată de care trupul și mintea ta au atâta nevoie pentru a atinge succesul profesional.

BRITA este un brand german cu o experiență de peste 50 de ani în fabricarea de dispozitive pentru filtrarea apei. Prin filtrarea apei provenite din surse potabile, brandul BRITA își propune să reducă semnificativ volumul de deșeuri din plastic compuse din pet-urile folosite pentru ambalarea apei și să ofere clienților săi o apă proaspătă cu gust și miros îmbunătățite față de apa potabilă, dar nefiltrată, de la robinet. Astfel, deceniile de cercetări și studiile științifice efectuate, au făcut posibilă realizarea unor produse precum carafa filtranta Fill&Serve cu ajutorul căreia oricine se poate bucura de apă potabilă, de o calitate excepțională, fără a polua mediul înconjurător.

Ce beneficii ai dacă folosești Fill&Serve la serviciu?

Pentru calitatea sa și pentru faptul că nu conține substanțe dăunătoare organismului, apa filtrată cu ajutorul carafei Fill&Serve îți aduce o mulțime de avantaje. Fill&Serve are o capacitate de 1.3 litri, ceea ce înseamnă suficient pentru a nu fi nevoie să faci mai multe drumuri dus-întors de la birou la bucătărie în timpul programului de lucru.

De asemenea, în timpul ședințelor, sau la întâlnirile importante cu clienții sau partenerii afacerii tale, este îndeajuns de voluminoasă pentru a servi pe toți cei care au nevoie de un pahar de apă proaspătă și curată. Nu uita să aduci cu cafeaua și o carafă Fill&Serve plină cu apă proaspătă și uită de grija protocolului.

Design-ul elegant al carafei Fill&Serve face ca această carafă să se potrivească în orice decor, iar dispozitivul BRITA Meter, tehnologie germană de înaltă calitate, cu afișaj electronic o face foarte simplu de folosit. Filtrul cu care este prevăzută carafa Fill&Serve este conceput în așa fel încât să poată filtra 150 de litri de apă. Astfel, el promovează o atitudine ecologică și în același timp te ajută să uiți de grijile cu apa potabilă, alimentându-ți rezerva ta de energie.

Ce legătură există între apă și felul cum te simți?

Raportată la greutatea corporală, apa reprezintă elementul principal din alcătuirea organismelor și de aceea de calitatea ei depinde starea noastră de sănătate. Apa influențează o mulțime din funcțiile vitale ale corpului precum detoxifierea organismului, reglarea temperaturii, dar și buna funcționare a creierului și de aceea consumul de apă potabilă filtrată ne ajută să ne simțim mai energici și mai motivați.

Necesarul de apă se completează și cu apa care ajunge în organism prin alimentele pe care le consumăm. Dar, indiferent de dieta noastră, sursa principală de apă ar trebui să rămână apa potabilă, necombinată cu alte substanțe deoarece în acest mod este cel mai simplu de asimilat. Iată care sunt principalele motive pentru care apa ne influențează starea de sănătate și spiritul:

● Apa ajută la maximizarea performanțelor fizice și psihice

Atât pentru cei care depun un efort fizic, cât și pentru cei care lucrează cu creierul apa este absolut esențială. Când depunem efort, apa se elimină din corp prin transpirație și dacă nu o înlocuim, procesul poate duce la deshidratare. Printre efectele negative ale deshidratării pe termen scurt se numără scăderea tensiunii arteriale, scăderea puterii de concentrare, dar și durerile de cap care afectează randamentul în timpul lucrului.

● Apa ajută la absorpția substanțelor hrănitoare în organism

Apa dizolvă vitaminele, mineralele și alți nutrienți din alimentele pe care le consumăm. Consumul insuficient de apă poate duce la carențe, iar în funcție de substanța hrănitoare insuficientă din organism putem suferi afecțiuni la nivelul diferitelor organe interne.

● Apa ajută la oxigenarea creierului

Când simți că te doare capul, ia în calcul faptul că migrena poate fi doar metoda corpului de a te atenționa cu privire la deshidratarea organismului. Când nu bei sufiecientă apă, circulația sângelui se încetinește, presiunea arterială scade și odată cu ea și cantitatea de oxigen care ajunge la creier. Și cum creierul uman este un mare consumator de oxigen, indiferent de metodele la care apelăm pentru vindecarea durerilor de cap, în astfel de cazuri cea mai bună soluție rămâne consumul unui pahar de apă proaspătă.

● Apa îmbunătățește metabolismul și promovează arderile

Consumul de apă activează metabolismul și odată cu el, starea de energie. Studiile arată că dacă bei 500 de mililitri de apă, metabolismul atât în cazul femeilor cât și al bărbaților crește cu 30%, iar arderile devin mai intense, contribuind astfel și la reglarea greutății corporale.

● Apa îți îmbunătățește starea de spirit

Atunci când corpul tău se simte extraordinar, și mintea îți este alertă și te simți motivat. Consumul de apă îți dă o stare de bine și chiar dacă nu durează mult până savurezi o cană plină ochi din prețiosul lichid, apa poate fi exact motivul de care aveai nevoie pentru a-ți lua o binemeritată pauză, a-ți reîncărca bateriile și a te întoarce la muncă cu poftă de viață.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!