(P) Cum alegem inelele de logodnă?

Pregătirile pentru logodnă încep din timp, sunt foarte multe lucruri de aranjat și de pus la punct. După găsirea unui restaurant pentru petrecere și discuţiile cu invitații, trimiterea de invitații pentru logodnă, urmează o altă etapă importantă, găsirea unor inele de logodnă la un preț  rezonabil, în online sau în offline.

Inelele de logodnă vor fi purtate de ambii parteneri, așa că trebuie să se potrivească personalităţii și stilului fiecărui tânăr din cuplu. Găsirea inelelor de logodnă potrivite nu este foarte dificilă, trebuie puțină răbdare și multă atenție și într-un final vor fi inele de logodnă care vă vor cuceri.

Cum alegem inelele de logodnă potrivite? Ne orientăm în funcție de preț, e poate cel mai important criteriu.

Dacă vrem un discount mai bun și calitate optimă ne orientăm spre online, unde avem modele inele de logodnă de toate tipurile și le putem personaliza. După preț alt criteriu folosit în alegerea unor inele logodnă 2019 este cel legat de materialul din care sunt făcute.

Aici avem două mari opțiuni, inele logodnă clasice din aur sau din argint, dar și inele moderne cu diamante superbe. Aurul e cea mai potrivită alegere, este rezistent, arată bine, se întreţine ușor, prelucrarea și personalizarea este rapidă.

Pietre preţioase de calitate, de la branduri renumite

Mai contează și mărimea inelelor, avem nevoie de o mărime inele cât mai apropiată de cea a degetului pe care se vor purta, dar și tipul de modele inele de logodnă pentru care optam, dacă nunta e vintage, vor fi vintage, dacă e modernă, vor fi moderne.

Un criteriu demn de luat în seamă când alegem inele logodna 2019 este legat de pietrele preţioase folosite, diamantele sunt preferatele tuturor, dar și safirul sau alte pietre preţioase pot să facă faţă foarte bine preferinţelor tinerilor. Inelele se mai aleg și în funcție de brandul producător, de firma care le realizează și personalizează.

E bine să căutam inele logodna clasice sau moderne cu o mărime inele potrivită de la firme cu experiență și specialişti care lucrează doar cu cele mai noi tehnologii, luate de la firme care oferă și garanţie și certificate de calitate, care permit modificarea lor rapidă.

În online găsiți inele de logodnă la preţuri bune, cu diamante și design unicat

E-ring este una dintre firmele cu tradiție pe piața de profil, specialiştii de acolo sunt pregătiți să vă ofere cele mai bune sfaturi pentru achiziția unui inel pentru logodnă pe placul ambilor parteneri. Inelele de la E-ring au certificate de calitate și de garanţie, garanţie de 24 de luni, până la cinci ani în funcție de modelul ales, în pagina fiecărui tip de inel este și un configurator care permite alegerea formei pietrelor, pietrelor, dimensiunilor acestora, dar și a culorii sau purităţii aurului de 14k. Orice inel superb comandat telefonic se livrează rapid în cutiuţa specială, mărimea inelului se ajustează gratuit și înainte și după achiziționare.

E-ring are și o ofertă foarte bună în privința întreţinerii, o dată pe an ea e gratuită, în garanţie, fiind incluse servicii profesionale de curăţare și de întreţinere pentru orice tip de inel cumpărat. Inelele de logodnă se pot transforma și în verighetă, dacă modelul o permite, pentru a fi folosite foarte bine și la nuntă. De asemenea, E-ring oferă preţuri atractive și servicii premium, asigurate tuturor clienţilor care caută inelul perfect pentru ziua cea mare.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!