(P) Casa METAXA lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 decembrie 2018, 14:02
Îți place să explorezi? Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram „Explore the World, Explore Greece” dedicat hedoniștilor și exploratorilor de zi cu zi.

Ia-ți aparatul foto și înscrie în concurs cea mai bună fotografie pentru a lua parte la această nouă aventură!

După succesul noii campanii de comunicare ce îi are ca protagoniști pe exploratorii de renume mondial Mike Horn, Laura Bingham și Guillaume Nery, Casa Metaxa lansează un concurs pe Instagram dedicat tuturor exploratorilor de zi cu zi. În perioada 1 decembrie 2018 – 28 februarie 2019, utilizatorii Instagram sunt invitați să-și posteze cele mai grozave explorări, menționând @metaxa.official și utilizând hashtag-ul campaniei #dontdrinkexplore. Participanții la concurs vor fi prezentați în secțiunea “METAXA’s wall of explorers”, pe site-ul web  www.metaxa.com și cele mai bune fotografii vor avea șansa de a fi repostate.

Metaxa - Explore the world

Autorii celor mai bune fotografii vor fi selectați pentru a trăi o experiență unică, o excursie în Grecia în cadrul programului „Explore Greece” alături de Casa Metaxa în iunie 2019. Norocoșii câștigători vor descoperi frumusețea Greciei și minunile naturii sale, având șansa de a pătrunde în lumea METAXA.

Despre casa Metaxa

Din 1888, Casa Metaxa a pornit într-o călătorie pentru a oferi o băutură unică. Savurează aromele vinurilor Muscat, ale distilatelor de vin și ale extractelor de plante mediteraneene într-o băutură aparte, cu un gust foarte fin.

Descoperiți mai multe pe www.metaxa.com, Facebook și Instagram
Despre concursul „Explore the World, Explore Greece”

Platformă
: Instagram
Perioadă
: 01.12.2018 – 28.02.2019
Reguli
: postați o imagine a celei mai interesante explorări, menționând @metaxa.official și utilizând hashtag-ul campaniei #dontdrinkexplore
Premiu
: o excursie în Grecia în iunie 2019, alături de Casa Metaxa
Clauze și condiții
: aici

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!