(P) Cadourile corporate – avantajele personalizării

De Unica.ro, pe

Se apropie finalul de an și fiecare angajator care își dorește să mențină armonia în firmă, dar și cu clienții se orientează să ofere cadouri corporate. Dintre acestea, un efect deosebit îl au cadourile personalizate de tipul pixurilor, calendarelor și agendelor.

Sunt obiecte simbolice, dar care denotă bunul gust. De ce personalizate? În primul rând, un cadou personalizat denotă implicare și devotament. Un alt motiv este cel de promovare a firmei într-un mod plăcut. Pixurile, agendele și calendarele cu logo-ul sau numele firmei se pot oferi clienților în semn de respect și astfel, numele va fi transmis mai departe în această formă elegantă de cadou.

La Pintexim Fabrica de Papetărie, aceste obiecte care se pot încadra în domeniul cadourilor corporate sunt personalizate la cererea clienţilor. Pixurile, agendele sau calendarele pot părea la prima vedere banale, dar personalizarea le dă o notă distinctivă lăsând de fiecare dată o impresie plăcută. În ceea ce privește articolele ce se doresc a fi personalizate vor fi prezentate aspectele ce trebuie luate în considerare în cele ce urmează.

Pixurile personalizate

În orice afacere se recomandă să se ofere astfel de cadouri. În categoria pixuri personalizate și nu numai, cei de la Pintexim Fabrica de Papetărie au un stoc variat menit să acopere cerințele publicului larg.

Pixurile sunt prezente peste tot. De aceea, nici nu se poate contesta importanța pixurilor personalizate, cu atât mai mult dacă vine vorba despre cadouri. Fie că este vorba despre o bancă sau un magazin, pixurile gravate cu logo-ul agenției acaparează privirile și atrag atenția. Este și un mod de a dovedi atenția asupra demersurilor, fiind o notă elegantă și aparte ce induce ideea de profesionalism.

Un set de pixuri personalizate se poate oferi și angajaților. Chiar dacă era smartphone-urilor acaparează, tot este nevoie de a lua notițe în grabă sau de a organiza activitățile eficient în agende.

Aceste pixuri personalizate pot fi oferite și în cadrul ședințelor sau a diverselor concursuri. Rezultatul trecut prin prisma promovării este același. Cum mereu este nevoie de publicitate și promovare, pixurile personalizate cu logo-ul firmei constituie elementele de bază.

Desigur că pixurile par simple și lipsite de eleganță, dar acest lucru a fost înlocuit de avantajele practice și de fiabilitate. Un lucru simplu își dovedește de cele mai multe ori importanța, datorită faptului că poate fi utilizat în orice moment. Logo-ul firmei sau un mesaj are efecte remarcabile pe termen lung, mai ales dacă vine în forma unui obiect atât de utilizat la orice pas.

Agendele personalizate

Agendele personalizate dovedesc abilitățile de organizare, comunicare și socializare între angajatori și angajați sau chiar între colegii de birou. Este important ca taskurile să fie îndeplinite în funcție de priorități, dar ce se întâmplă când este dificil de realizat un asemenea grafic al ordonării celor mai importante activități? Este indicat ca acestea să fie notate într-o agendă pentru o mai bună privire de ansamblu. Mai mult decât atât, în orice domeniu de activitate este important ca fiecare să își execute taskurile, dar este și mai important ca lucrul să fie realizat în echipă. Prin urmare, un cadou sub forma unei agende personalizate permite crearea unor legături de bază, de colegialitate. Pentru angajatori, statutul de șef care doar dictează se transformă în cel de lider care participă activ în luarea deciziilor, fiind mai mult un ghid, care se interesează de bunăstarea firmei și nu pe dictatura care aduce un stres în plus.

Pentru cei interesați de eleganță în orice detaliu, o soluție este reprezentată de agende personalizate de la Pintexim Fabrica de Papetărie. Este indicat ca mesajele să fie originale și dacă se poate să fie adresate în funcție de particularitățile destinatarului. Stilul agendei și modul organizării din pagină trebuie să fie asemenea cerințelor frecvente din firmă.

Calendarele personalizate

Aceste cadouri din sfera corporate sunt ideale a fi oferite în special pe final de an, înainte de concediul sărbătorilor de iarnă. Astfel, noul an va începe cu un articol util, nou și elegant. Pe lângă alte cadouri, acestea prezintă garanția unei utilizări îndelungate.

Fie că este vorba despre calendare personalizate de perete sau de birou, un asemenea cadou va fi cu siguranță apreciat. Fiecare zi vine cu noi provocări și cu noi remindere de trecut în listă. Cei interesați de un cadou corporate elegant și de bun gust găsesc pe Pintexim.ro o varietate de pixuri personalizate, agende și calendare ce se bucură în primul rând de calitate.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!