(P) Botezurile anului 2018

Având în vedere caracterul special al evenimentului, bucuria familiei și drăgălășenia  micuților, botezurile sunt momente pline de veselie, de o amploare aproape la fel de mediatizată ca și cea a nunților. Presa a semnalate cu interes o serie de astfel de petreceri de botez, extrem de reușite.

Care au fost cele mai importante botezuri din anul 2018 puteți citi în continuare:

Cel mai mediatizat botez al anului a avut loc în lina iulie și fost cel al micuțului prinț Louis, cel de-al treilea copil al cuplului princiar Kate Middleton și prințul William.  Asemeni ceremoniilor de botez ale fraților mai mari George și Charlotte, Louis a avut parte și el de o ceremonie specială. William și Kate au ales să nu facă un eveniment național nici cu această ocazie, motiv pentru care lista de invitați a fost una restrânsă la doar 30-40 de persoane. Botezul a avut loc la Chapel Royal a palatului St. James, același loc în care a  fost botezat și fratele mai mare, George. Cu această ocazie au fost date presei câteva fotografii oficiale, realizate la Clarence House de celebrul fotograf Matt Holyoak.

Pe meleagurile noastre cel mai însemnat botez al anului a fost cel al fiicei lui Liviu Vârciu și al Andei Călin. Evenimentul a fost sărbătorit cu fast și cu numeroși invitați celebri, nu mai puțin de 400. Fericiții părinții au realizat un eveniment de înaltă clasă pentru micuța Anastasia Maria. Totul a fost elegant, frumos și impecabil.

Un alt botez reușit a fost cel al fetiței Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Bella Victoria a fost creștinată cu două perechi de nași, iar petrecerea s-a bucurat de o surpriză frumoasă. Talentatul tată a interpret o piesă prin care și-a declarat iubirea pentru cele două femei dragi și importante din viața sa: Victoria și Gabriela. Atmosfera a fost una relaxată și plină de veselie.

Laura Cosoi și soțul ei Cosmin, au botezat-o pe micuța Rita, într-un cadru  frumos, rustic și intim, undeva în Maramureș. Ceremonia  religioasă romano-catolică a avut loc la o frumoasă biserică de acest rit din Baia Asprie. Un eveniment cu adevărat inedit.

Roxana Ciuhulescu a ales să facă o nuntă-botez pentru micuțul Cezar. A fost o petrecere reușită, cu 250 de invitați, în care au putut fi văzute multe personalități și prieteni din domeniul moto-sport și aviație. Cu două evenimente, de asemenea amploare, pregătirile au fost intense, iar rezultatele deosebite. Roxana și Silviu Buligioiu s-au bucurat de o petrecere ca în povești.

Și Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Madinga, și-a creștinat în toamna aceasta băiețelul, Răzvan. Alături de soțul, Dragoș Stanciu, au avut parte alături de cei peste 100 de invitați de o petrecere de zile mari. Ceremonia religioasă a fost cu peripeții, nașul, soțul Adinei de la Haven, fiind de altă religie.

Acestea sunt doar câteva dintre fericitele botezuri ce au apărut în primele pagini ale  principalelor publicații mondene din România în 2018.

Indiferent de notorietate, orice cuplu ce sărbătorește fericitul eveniment, trebuie întotdeauna să anunțe apropiaților ceremonia religioasă și petrecerea de botez prin invitații botez cât mai inspirate și cât mai frumoase!

 

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!