O îngrijire excelentă a pielii începe cu Activating Cleansers de la Nu Skin

De Oana Savin, pe
Pielea este cel mai mare și mai important organ al omului. Așadar, trebuie să îi acordăm o atenție sporită. Cum poți face acest lucru? În primul rând trebuie să îți cunoști tipul de ten.

Dacă te simți bine în propria piele și o cunoști foarte bine atunci nu vei avea nevoie decât de câteva mici trucuri pentru a te menține frumoasă și sănătoasă.

De ce trebuie să folosești produsele Activating Cleanser și dispozitivul LumiSpa™

În ajutorul tău vine gama extinsă ageLOC® LumiSpa™ Activating Cleansers de la Nu Skin. Împreună cu Dispozitivul ageLOC® LumiSpa™, vei găsi combinația perfectă pentru o soluție 7-în-1 pentru o piele cu aspect întinerit.

Produsele acționează pentru a-ți curăța în profunzime pielea și pentru a diminua semnele vizibile ale îmbătrânirii. Ele au fost create cu o mare atenție la cele mai mici detalii pentru a asigura un efect optim de îngrijire, o textură și o aderență confortabile. Astfel, dispozitivul ageLOC® LumiSpa™ va face minuni pe pielea ta.

Aceste produse cremoase de curățare facială sunt ideale pentru călătorii și sunt disponibile în mai multe variante: pentru ten sensibil, ten cu probleme, ten normal și mixt, ten uscat și ten gras. Pentru a duce experiența curățării tenului la un alt nivel trebuie să alegi produsul potrivit pentru tenul tău.

O îngrijire excelentă a pielii începe cu Activating Cleansers de la Nu Skin

Cele două noi creme, pentru ten sensibil și pentru ten cu probleme, oferă o curățare delicată și completă a tenului tău atunci când sunt utilizate cu dispozitivul LumiSpa™.

Cele două produse îngrijesc în mod deosebit pielea sensibilă, uscată și rigidă și ajută la reducerea apariției acneei și a petelor pe piele. Ele funcționează perfect împreună cu tehnologia LumiSpa™ de mișcare în două sensuri pentru a oferi soluția 7 în 1 pentru o piele cu aspect întinerit.

Curățarea tenului nu necesită mult timp, iar pielea ta se va simți mai ușoară și revigorată. Tot ce trebuie să faci este să îți umezești fața cu apă caldă și să aplici uniform o cantitate generoasă de cremă Activating Cleanser, evitând zona ochilor. Pentru a obține rezultate cât mai bune trebuie să utilizezi produsul împreună cu dispozivitul LumiSpa™. La final clătește-ți fața și usuc-o prin tamponare.

Nu este deloc greu și vei avea mai mult timp pentru tine, iar tenul tău va fi mai relaxat și mai fericit.

Nu Colour Waterproof Makeup Remover, modul plăcut în care îți poți încheia ziua

Este recomandat să te demachiezi și să îți cureți tenul în fiecare dimineață și seară. Pentru ca tenul tău să se simtă din nou fin și curat, ca pielea unui bebeluș, folosește Nu Colour Waterproof Makeup Remover.

Această formulă delicată de la Nu Skin îndepărtează machiajul rezistent la apă, dar și pe cel de lungă durată de pe ochi și buze. În același timp, soluția calmează pielea, lăsând-o delicată, moale și catifelată.

Nu Colour Waterproof Makeup Remover este perfect și pentru o schimbare sau un retuș rapid al machiajului deoarece acționează doar în locurile în care este folosit, fără a deranja restul make-up-ului.

Acest demachiant bifazic și delicat este perfect pentru călătorii sau pentru momentele dificle ale zilei în care nu ai prea mult timp pentru tine.

Nu Colour Waterproof Makeup Remover este un demachiant fără grăsime, ce îți ușurează viața deoarece te ajută să scapi de efortul îndepărtării machiajului rezistent la apă și de lungă durată.

De ce este recomandat să folosești un demachiant bifazic? Deoarece stratul de ulei ajută la dizolvarea machiajului, stratul de apă ajută la îndepărtarea reziduurilor, iar în momentul în care le amesteci se activează formula ideală pentru tenul tău.

Îl poți folosi pentru ochi și buze, pe care le lasă moi și catifelate. Mai mult, acestă formulă fără parfum nu lasă reziduuri grase și a fost testată oftalmologic.

De asemenea, Nu Colour Waterproof Makeup Remover este ideal pentru persoanele care poartă lentile de contact.

Pielea ta va fi curată, relaxată și catifelată mai mult timp, fără a fi nevoie să mai folosești și alte creme ce îți încarcă tenul.