A purtat inelul de logodnă cu ea timp de un an, fără să își dea seama

De Amelia Matei pe
Când vine vorba de cereri în căsătorie inedite, Terry și Anna din Australia ocupă un loc fruntaș cu povestea lor incredibil de romantică. Anna a purtat inelul de logodnă timp de un an fără să știe, după ce Terry l-a ascuns într-un colier.

Pentru celebrarea unui an de relație, bărbatul i-a confecționat iubitei sale un colier dintr-un lemn rar. În următoarele luni, Anna l-a purtat zilnic, fiind extrem de încântată de el, fără să bănuiască însă ce ascunde la interior.

„Pur și simplu a adorat colierul. L-a purtat zilnic, fără să îl dea jos de la gât”, a povestit Terry pentru presa australiană.

Ceea ce el nu i-a spus Annei este faptul că în interiorul colierului se afla un inel de logodnă. Tânăra a aflat abia un an mai târziu, când a fost cerută în căsătorie, lângă grotele scoțiene Smoo Cave.

cerere-in-casatorie

„Am ales acest loc pentru că ne doream să îl vizităm încă din primul nostru an de relație, iar „smoo” este un vechi cuvânt norvegian ce înseamnă `ascunzătoare`”, explică Terry.

„Înainte să coborâm în peșteră, am întrebat-o dacă îmi poate da colierul pentru a-i face câteva fotografii printre stânci. Am profitat de ocazie și am rupt sigiliul cu ajutorul unui cuțit”, a adăugat tânărul.

Apoi s-a dus în peșteră împreună cu Anna, s-a așezat în genunchi și i-a pus întrebarea cea mare, dezvăluidu-I în același timp că a purtat inelul cu ea, în tot acest timp.

Când Anna și-a dat seama că medalionul ei a purtat în tot acest răstimp inelul de logodnă nu i-a venit să creadă și i-a spus lui Terry că ar fi putut să-l pierdă, însă fericită i-a răspuns iubitului „Da!”.

Citește și – Și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel de doar 8 dolari. Răspunsul femeii este o lecție de viață

Citește și – De ce se așază bărbatul pe un genunchi când cere în căsătorie

Foto – captura Youtube/ Smudha

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului TV: “Este cu griji”