10 motive pentru care ar trebui să divorțezi

Când te gândești la un divorț tinzi să cazi în capcana de a vedea doar părțile negative ale acestui cuvânt. Îți pui întrebări de genul “Cum o să mă descurc singură” sau “Cum îi va afecta pe copii”.

Aceste întrebări sunt de înțeles, dar ar trebui să pui în balanță și ideea dacă merită să trăiești într-o căsnicie care nu te mai face fericită.

Căsnicia te face să te simți protejată, dar divorțul îți dă noi motive să trăiești

Ai o căsnicie în care nu te mai simți fericită, dar îți place siguranța unui viitor previzibil. Ar trebui să te gândești că un divorț poate însemna speranța, un nou început, o nouă dragoste.

Citește și Bărbatul a cerut divorțul, dar soția lui i-a cerut un răgaz de 30 de zile. Motivul este tulburator

Divorțul îți oferă șansa să găsești un partener care să te iubească

Un divorț este foarte dureros, dar trebuie să-l vezi ca un plasture pe care trebuie să-l dezlipești pentru a merge mai departe. Îți va deschide ochii către un nou partener de viață.

Te ajută să te concentrezi pe persoana ta

După un divorț vei reuși să te redescoperi. Dacă ești mamă, toate instinctele tale materne vor fi și mai puternice.

Divorțul nu este cel mai groaznic lucru prin care vei trece

Să trăiești într-o casă în care nu domnește armonia, fericirea, pacea și respectul e un lucru mai groaznic decât să treci printr-un divorț.

Singură în 2

Oare cum e mai rău? Să te simți singură într-o căsnicie sau să fii singură, fără un partener?

O căsnicie nepotrivită poate opri progresul partenerilor

O căsnicie înseamnă două persoane care merg împreună pe același drum. Dacă unul dintre voi a luat-o înainte și nu îl trage de mânecă și pe celălalt, atunci un divorț poate fi cea mai bună soluție.

Un părinte fericit e un părinte mai bun

Dacă nu ești fericită în căsnicia ta îți afectează calitățile de părinte. Divorțul poate fi o soluție ca să scapi de amintirile neplăcute, să mergi mai departe și să fii o mamă fericită, deci o mamă bună.

Mai mult timp pentru ceea ce îți pasă

O femeie care investește timp și efort continuu pentru a menține o căsnicie care pur și simplu nu va merge, va redescoperi lucrurile care îi fac plăcere și va deveni o mamă mai bună dacă renunță la aceasă căsnicie.

Meriți pe cineva care, ca și tine investește timp, efort și sentimente pentru o relație

Un divorț este o soluție la o căsnicie nefericită pe care ai încercat să o salvezi singură. O căsnicie înseamnă un parteneriat, iar când ai rămas doar tu în acest parteneriat, cea mai bună soluție este divorțul. Toată lumea merită să fie fericită!

Citește și O femeie a slăbit 60 de kilograme în 9 luni, după care a divorțat. Ce s-a întâmplat după aceea este incredibil

Pierzi un partener, dar câștigi fericire

Un divorț poate să îți aducă fericirea. Viața e prea scurtă pentru a sta într-o relație nesănătoasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: