Vloggerița Mimi, de Urgență la spital. „Am plâns de durere”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 12:28

Vloggerița Mimi (23 de ani) a ajuns de Urgență la spital zilele trecute. Tânăra și-a petrecut aproape toată noaptea la Urgențe, plecând acasă la ora 05:30.

Vloggerița Mimi, de Urgență la spital. „Am plâns de durere”

„Am primit sute de mesaje, vă mulțumesc din suflet pentru grijă și susținere! 🥺 Zilele trecute am mâncat un peștișor radioactiv 🐠 L-am gătit în casă, era un somon bio, nu mă așteptam să fie ceva în neregulă cu el, dar relația mea cu peștii se încheie aici pentru o perioadă lungă de timp. Am stat la perfuzii până la 5 dimineața, am plâns de durere de stomac. A fost groaznic și încă nu mi-am revenit complet. Aveți grijă ce mâncați, aveți grijă de voi! 🤍”, a scris Mimi pe Instagram.

Mimi și Sebastian Dobrincu (23 de ani) au format un cuplu timp de 2 ani. Perechea s-a despărțit prima oară în februarie-martie 2021. La scurt timp după, Sebastian a început o relație cu solista Ioana Ignat (23 de ani). După câteva luni de relație, Sebastian și Ioana s-au despărțit, tânărul împăcându-se cu Mimi. Ulterior, Mimi și Sebastian s-au despărțit definitiv în noiembrie 2021. În aceeași lună, solistul s-a împăcat cu Ioana.

Vloggerița Mimi, de Urgență la spital. „Am plâns de durere”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mimi, în culisele Vorbește Lumea! „Am descoperit multe lucruri pe care nu le știam”

Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Mi-a distrus încrederea în mine”

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat. „Era inevitabil”

Sebastian Dobrincu, atac dur la adresa fostei iubite, vloggerița Mimi

Mimi s-a luptat cu depresia

„Eu alegeam să sufăr. După a doua despărțire, el a mers la filmare cu iubita lui, Ioana. Îl rugasem să nu facă asta, pentru că eu eram foarte low cu depresia, îmi era foarte frică de tratamentul medicamentos. Știam că, dacă el o să facă asta, o să înceapă atacurile de panică”, a declarat Mimi în podcastul „Acasă la Măruță”.

„Nu numai că era fericit cu altcineva, dar cu mine nu a vrut să se afișeze un an de zile de relație, a durut foarte tare să văd că se afișează cu altcineva. Nu a vrut pentru că imaginea mea nu se potrivea cu a lui. El este un geniu și eu nu. Nu asta spunea, dar am avut o discuție la un moment dat și mi-a zis că imaginea mea este controversată și l-aș trage în jos”, a mai explicat Mimi.

Ulterior, Sebastian Dobrincu a răspuns tuturor declarațiilor lui Mimi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!