Sebastian Dobrincu, atac dur la adresa fostei iubite, vloggerița Mimi

De Unica.ro, pe

Mimi (23 de ani) și Sebastian Dobrincu (23 de ani) au format un cuplu timp de 2 ani. Perechea s-a despărțit prima oară în februarie-martie 2021. La scurt timp după, Sebastian a început o relație cu solista Ioana Ignat (23 de ani). După câteva luni de relație, Sebastian și Ioana s-au despărțit, tânărul împăcându-se cu Mimi. Ulterior, Mimi și Sebastian s-au despărțit definitiv în noiembrie 2021. În aceeași lună, solistul s-a împăcat cu Ioana.

Sebastian Dobrincu, atac dur la adresa fostei iubite, vloggerița Mimi

Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, Mimi a vorbit, printre multe altele, și despre relația cu Sebastian. Deranjat de declarațiile lui Mimi, tânărul afacerist a reacționat dur în mediul online.

Sebastian Dobrincu, atac dur la adresa fostei iubite, vloggerița Mimi

„Mimi este de profesie creator de conținut. Drama și controversa sunt canalele prin care ea și echipa ei generează beneficii financiare. I-am iertat și ignorat multe atacuri nefondate, atât în privat, cât și în public. Ultimul episod însă, a pus capac, și simt nevoia să vă spun cine este Mimi cu adevărat”, a început Sebastian Dobrincu.

„A mințit că a fost înșelată. Deși mi-a recunoscut în privat că îi pare rău pentru reacția impulsivă și eticheta umilitoare pe care mi-a pus-o acum un an, nu a avut curajul să își recunoască niciodată public greșeala. Aici aveți o parte din mesajul pe care Mimi urma să îl publice pentru a-și cere scuze public pentru minciună – mesaj pe care nu l-a publicat niciodată. Dar am iertat”, a continuat.

„A mințit că între noi ar fi existat o altercație. În podcastul cu Măruță, a inventat un conflict fictiv, unde vecinii ar fi intervenit”, a mai scris.

„Definiția ipocriziei? Să condamni o persoană pentru ceea ce și tu faci. Repetă în presă că ar fi fost „părăsită”. Ne-am despărțit de comun acord, în urma unei discuții civilizate, după care amândoi am întâlnit pe altcineva, lucru pe care nu l-a menționat niciodată. Nicio despărțire nu este ușoară. Am suferit amândoi în egală măsură, ea în public, însușindu-și rolul de victimă, iar eu respectând-ne durerea, în privat”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mimi, în culisele Vorbește Lumea! „Am descoperit multe lucruri pe care nu le știam”

Mimi, despre relația cu Sebastian Dobrincu: „Mi-a distrus încrederea în mine”

Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu s-au împăcat. „Era inevitabil”

„Eu și Mimi ne-am îndrăgostit la scurt timp după ce ea se despărțise de fostul ei iubit. Astăzi, ea îmi reproșează că am părăsit-o, pentru că am trecut peste despărțire primul, așa cum făcuse ea cu fostul partener? Împachetarea asta, menită să stârnească milă, asemeni ideii cum că aproape a sărit de la balcon sau că aproape a intrat pe anti-depresive din cauza acestui episod sunt artificii emoționale pe baza unor subiecte prea serioase, pentru ca Mimi să le fluture superficial pentru a stârni empatia publicului”, a adăugat tânărul.

„A pozat în victimă încă de la prima noastră despărțire, la îndemnul managerului ei, pentru a câștiga capital de imagine pe baza unor drame inventate. Mă condamnă că eu nu mi-am dorit să avem o relație publică, dar nu menționează motivul reticenței mele”, a mai scris Sebastian.

Sebastian Dobrincu: „Ea astăzi îmi reproșează propria ei decizie”

„La scurt timp după ce ne-am îndrăgostit, mi-a povestit motivul real pentru care voia să mă cunoască, ea și managerul ei voiau să îmi propună să orchestrăm o relație falsă, pentru a ne promova reciproc. Mi s-a părut cel mai josnic lucru, iar din momentul acela am avut mari frici vis-a-vis de dorința ei de a ne afișa public”, a continuat.

„La doar câteva zile după ce noi ne-am cunoscut, ea și managerul ei au venit cu propunerea de a face un pictorial despre relația noastră pentru coperta unei reviste. În contextul în care noi abia ne cunoscusem de câteva zile, propunerea era deplasată și m-a pus pe gânduri. Noi ne îndrăgostiserăm reciproc deja, iar propunerea lor nu mai avea sens. Mi-a lăsat multe semne de întrebare. Deși am stabilit împreună că ne dorim o relație sănătoasă, ferită de opinia publică, ea astăzi îmi reproșează propria ei decizie”, a mai explicat.

Continuarea mesajului în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!