Viaţa zbuciumată a Olgăi Tudorache. Vezi cum arăta actrița în tinereţe!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 octombrie 2017, 13:57
Olga Tudorache s-a născut pe 11 octombrie 1929, în Oituz, judeţul Bacău, iar în 1951 a absolvit Institutul de Teatru. Imediat şi-a început activitatea la Teatrul Tineretului, unde a jucat neîntrerupt timp de 15 ani.

Ulterior a dat viaţă personajelor cu talent şi dăruire la Teatrul Mic, Teatrul Foarte Mic şi Teatrul Naţional şi a devenit conferenţiar universitar la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L.Caragiale”, la catedra de actorie. Până în anul 2000 a fost profesor universitar, o slujba în care, de asemenea, a pus mult suflet şi pasiune.

Olga Tudorache

Fostul soț al Olgăi Tudorache a murit în 1989

Cu toate că viaţa sa persoanală a fost tot timpul ţinută în spatele copertinei şi ferită de ochii curioşilor, Olga Tudorache nu s-a sfiit să vorbească despre experienţele dure pe care le-a trăit. S-a căsătorit târziu, cel puţin în accepţiunea acelor vremuri, la 31 de ani, cu un coleg de breaslă, un actor mai puţin cunoscut, pe numele sau Cristea Avram, un bărbat frumos, un adevărat cuceritor, care, însă, nu reuşea să se facă remarcat pe deplin ca actor, fiind distribuit doar în roluri de june-prim. Mariajul lor nu a durat decât 6 ani, până când soţul său s-a îndrăgostit de o actriţă franţuzoaică celebră, Marina Vlady. Aceasta era sosită în România pentru a filma „Steaua fără nume”, film realizat după opera lui Mihail Sebastian în care Cristea avea rol secundar. Cei doi s-au îndrăgostit nebuneşte şi actriţa a făcut eforturi măreţe pentru a-i obţine viza de Franţa iubitului său. În urma divorţului, Cristea Avram a părăsit ţara pentru a-şi continua viaţa alături de franţuzoaică, însă, iată că roata s-a întors şi câţiva ani mai târziu a fost şi el, la rândul său, părăsit pentru un pilot de avion din Japonia. Suferind din dragoste, actorul s-a mutat în Roma, Italia, unde a murit de cancer în 1989.

Cristea Avram

Cristea Avram alături de Marina Vlady in filmul ”„Steaua fără nume”

Olga Tudorache a vorbit rar şi puţin despre căsnicia sa şi întotdeauna a subliniat partea frumoasă a acestei poveşti, faptul că a fost binecuvântată cu un fiu, Alexandru Avram, stabilit de ani buni în străinătate.

Olga Tudorache nu s-a recăsătorit

Cristea Avram a fost singura şi marea iubire a Olgăi Tudorache. Aceasta nu s-a mai căsătorit ulterior, deşi o bună perioadă de timp s-a vehiculat că regretata actriţă s-ar fi iubit cu Radu Duda, nimeni altul decât actualul ginere al Regelui Mihai. Zvonurile au fost infirmate de amândoi argumentând că au avut o relaţie specială, dar în calitate de profesor-actor şi, în plus, diferenţa dintre ei era de 31 de ani.

olga Tudorache

Olga Tudorache a murit astăzi, pe 18 actombrie 2017, la spitalul Elias din Capitală unde era internată in urma unui atac vascular cerebral.

Citește și – Mesajele cutremurătoare de adio ale marilor actori români după moartea Olgăi Tudorache

Citește și – Operaţie dificilă pentru Mihai Constantinescu. Cum se simte artistul acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!