Depresia postnatală nu a ocolit nici vedetele. Vezi cum au scăpat de criză!

De Geo Berciu pe

Vestea că va aduce pe lume un copil nu are cum să nu umple de fericire orice mămică, însă ce te faci când, după naştere, apar tulburări emoţionale frecvente? Câteva dintre vedetele noastre, care s-au confruntat cu depresiile postnatale, au dezvăluit metodele cu care au trecut cu bine peste perioada dificilă din viaţa lor.
Cântăreaţa Giulia a trecut printr-o perioadă dificilă după ce a ieşit din maternitate, problemele fiindu-i cauzate de kilogramele în plus. Ea a povestit că a ieşit din spital având 72 de kilograme şi era atât de „transformată” încât soţul ei i-a adus o pereche de încălţări de-ale lui. Metodele încercate nu au dat rezultatele scontate în timp scurt, de aceea artista a început să intre în panică: Totuşi, ascultând de sfatul unui nutriţionist, Giulia a reuşit, cu un regim de viaţă echilibrat şi mult sport, să revină la formele dinainte de naştere.
Depresia postnatală nu a ocolit nici vedetele. Vezi cum au scăpat de criză!

Andreea Marin a recunoscut în 2011 că şi ea a trecut printr-o cruntă depresie. Prezentatoarea tv a povestit că se trezea dimineaţa plângând fără motiv şi că era cuprinsă de o „gheară” pe care nu putea să o stăpânească. Ea a fost victima unei depresii severe, însă pe atunci îl avea alături pe Ştefan Bănică, iar acesta a susţinut-o şi a mers cu ea la psiholog. „Nu e o rușine să ai o boală, nu e o vină. E pur și simplu o boală. La fel cum te doare o mână, te doare sufletul si poti avea probleme cu mintea. La mine s-a întâmplat lucrul asta şi daca nu as fi avut oameni in jurul meu care sa fi dat atentie bolii mele si sa o considere o posibilă boală ar fi putut eticheta simplu drept „moft”. Depresia, netratată, nu se vindecă singură, ci evoluează”, a spus vedeta, care a şi pornit o campanie de informare a mămicilor despre riscurile la care se expun.
Depresia postnatală nu a ocolit nici vedetele. Vezi cum au scăpat de criză!

O altă vedetă care i-a urmat exemplul Andreei Marin şi a vorbit despre problemele de după naştere a fost Ileana Pescariu-Badiu.Deși s-a chinuit mult pentru a rămâne însărcinată și își dorea extrem de mult să devină mamă, Ileana spune că în momentul în care și-a văzut visul cu ochii a devenit o femeie nefericită. „Am ieșit din asta pur și simplu, nu am mai intrat în panică, pentru că conștientizam că greșesc. Toți apropiații au fost alături de mine și asta m-a ajutat foarte mult”, a povestit aceastaîn cadrul proiectului „Şcoala Mamelor”.
Depresia postnatală nu a ocolit nici vedetele. Vezi cum au scăpat de criză!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2