Tiesto revine la Bucuresti

De Unica.ro, pe

Cel mai bun DJ din lume in topul mondial intocmit de revista britanica de muzica electronica DJMag, soseste pentru a saptea oara in Romania, pe 20 martie la Bucuresti, la Sala Polivalenta.
Iar a doua zi pune muzica si la Cluj, in clubul Obsession.
Olandezul este renumit deoarece a facut muzica electronica accesibila maselor de oameni, prin stilul sau unic de a combina progressive trance cu house. De altfel, este primul DJ din lume care a reusit sa stranga pe un stadion 25 de mii de oameni.

A incetat sa mai iasa numarul unu in topul DJ Mag atunci cand si-a rugat fanii sa nu-l mai voteze, si sa dea noilor artisti o sansa. Ramane totusi unul dintre Djii de top cinci. „Este un vis transformat in realitate. Pun muzica in cluburi de 13 ani. Mereu am visat sa ajung renumit, in Olanda, iar acum am renume mondial. Nici nu-ti poti imagina cum e. Mie nu imi vine sa cred nici acum ca totul a mers atat de bine!”, spune Tiesto, oarecum siderat de succesul sau cu marketing la baza, ca la manual.

A deschis Jocurile Olimpice din Atena in 2004 si a primit un Grammy pentru albumul „Elements of Life”, cel mai bun de muzica electronica de dans in 2007. Acelasi album a primit in Romania „Discul de Aur”, pentru 5.000 de exemplare vandute, din partea casei de discuri Roton. Recenziile straine scriau la acea vreme ca Tiesto a atins un nou nivel muzical, care incorporeaza noi stiluri electronice.

„In ziua de astazi, lumea este atat de prinsa de internet, totul se desfasoara atat de rapid. Albumul este o intoarcere la elementele de baza: pamant, vant, foc, apa. Sunt elementele antice de la care a pornit totul. Este un album profund”, explica artistul conceptul. A promovat acest album si in Romania, acum doi ani. Aceea a fost si ultima sa vizita la noi, dar soseste anul acesta din nou, odata cu primavara.

Puteti cumpara bilete in avans, la 43 de lei, pe www.bilete.ro (in limita a 500 de bilete), 57 lei in celelalte puncte de vanzare si cu 86 lei la intrare in seara evenimentului.
Supranumit „Olandezul zburator”, DJ-ul care a implinit in ianuarie 40 de ani se poate mandri cu mixari cele mai faimoase cluburi din lume: „Ministry of Sound”, „Dorian Gray”, „Amnesia” sau „Dance Valley”. Mai mult, este ambasador al organizatiei neguvernamentale Dance4Life ce lupta impotriva maladiei SIDA. Imnul anti-SIDA realizat de Tiesto impreuna cu Maxi Jazz a intrat pe locul 4 in topurile din Olanda la doar 5 zile dupa lansarea oficiala.
Foto: RDB

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!