Şerban de la Animal X participă la „Dansez pentru tine”

De PR, pe

Un „prădător” redutabil se pregăteşte să intre în această toamnă în ringul visurilor, decis să vâneze locul I în cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii Dansez pentru tine.
Hienă de la Animal X, căci despre el este vorba, a declarat că intră în această competiţie cu un singur obiectiv: acela de a câştiga. „Modest, nu?”, glumeşte Şerban. „Acum, serios vorbind, nu am de ales pentru că voi susţine un caz social şi nu am încotro decât să trag pentru locul I”, a mărturisit cântăreţul. „Nu ştiu dacă o să fiu senzaţia sezonului, dar o să dau tot ce pot pe ringul de dans”, promite el.
Artistul recunoaşte că este dezastru la dansurile latino, dar speră că juriul va aprecia mai mult corazonul pus în coregrafie, şi mai puţin mişcările, de vreme ce el este un fost break-er. Mai mult decât atât, Şerban promite că se va strădui ca el şi partenera lui să fie cea mai bună pereche din concurs.
Coincidenţă sau nu, anul acesta trupa Animal X a împlinit 13 ani şi tot 13 este şi sezonul în care Şerban luptă pentru împlinirea visului partenerei sale la Dansez pentru tine. Cântăreţul este foarte fericit că are ocazia să intre în această competiţie, mai ales că recunoaşte cu sinceritate că dansul i-a schimbat şi lui viaţa. „Am început să cochetez cu break-dance-ul pe la 14 ani, pe vremea când erau foarte puţine persoane în ţară care să ştie câte ceva despre acest stil.Alături de Şopârlă şi de Vierme pot spune cu mândrie că am adus break-dance-ulîn main-stream-ul României, după ani de zile de dansat prin casă şi în sala de sport a liceului”, a mai mărturisit Şerban.
Atunci când nu este acaparat de scenă, Şerban se implică trup şi suflet în activităţi de protecţie a mediului, alături de asociaţia „Generaţia verde”,tocmai pentru că este de părere că grija faţă de mediul înconjurător este o datorie pe care o avem faţă de generaţiile viitoare.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!