Semifinala „Dansez pentru tine”

De Erika Chivu, pe

Cele trei perechi rămase în concurs se vor înfrunta vineri seara în semifinala „Dansez pentru tine”. În funcţie de voturile publicului se va stabili perechea de pe locul trei…
… urmând ca celelalte două care rămân în concurs şi dupa această seară să se înfrunte pe 7 mai, pentru locul întâi.

Perechile Andreea Spătaru şi Antonio, Iuliana Luciu şi Grigore şi Cătălin Moroşanu şi Magda, pregătesc pentru astă seara trei dansuri: rumba, parodie şi electric-boogie. Perechea care se clasează pe locul trei va primi un premiu de 15.000 de euro.

Odată cu semifinala se desfăşoară, astă seara, concursul de popularitate în care vor intra toate perechile ce au participat la acest sezon al „Dansez pentru tine”: Cătălin Botezatu şi Liuba, Dragoş Bucurenci şi Elena, Anamaria Ferentz şi Sasha, Doru Todoruţ şi Ema. Adi Stan, fostul partener al Dianei Dumitrescu nu va mai putea dansa alături de vedetă, care a plecat în Turcia pentru filmări, şi va fi însoţit pe scenă de coregrafa cuplului, Furnica.

Perechea ce câştigă premiul de popularitate în valoare de 5000 de euro va fi aleasă, bineînţeles, de public, care va putea vota toată săptămâna viitoare.

Ediţia de astă seară include şi surprize: pentru cazuri umanitare vor dansa Vali Vijelie şi Adriela Morar, Alex Velea şi logodnica lui, dar şi actorii Ada Condeescu şi George Piştereanu, cunoscuţi din filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”.

În emisiunile trecute, Iuliana Luciu şi partenerul ei, Grigore, au fost răsfăţaţii publicului, care i-a salvat de fiecare dată, deşi cei doi au căzut la duel de mai multe ori. Grigore dansează pentru a-i oferi un viitor mai bun frăţiorului său pe care îl creşte singur.

În schimb, Cătălin Moroşanu şi Magda au fost răsfăţaţii juriului, care le-a dat de mai multe ori cele mai bune note din concurs. În emisiunea de astă seară ei se află pentru prima dată „la mâna” publicului. Magda a avut o viaţă grea şi acum vrea să o scutească de griji pe feţita ei de patru ani. În acelaşi timp, ea vrea să le ofere o viaţă mai bună mamei şi fratelui său.

Andreea Spătaru şi Antonio nu au fost, nici ei, la duel iar acum se văd nevoiţi să convingă publicul că merită să meargă în finala „Dansez pentru tine”. Antonio dansează pentru a le oferi o locuinţa fiicei şi sotiei sale, dar şi pentru a-şi revedea familia din Brazilia. 

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!