Vedetele și primul lor sărut: „A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți …”

Ultimul update Luni, 19 octombrie 2020, 17:02

Primul sărut este un moment emoționant pentru oricare dintre noi. Câteva dintre vedetele noastre preferate au dezvăluit la ce vârstă s-au sărutat prima dată și cum a fost.

Vedetele și primul lor sărut: „A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți …”

ADELINA PESTRIȚU

Fosta prezentatoare TV s-a sărutat pentru prima oară la 16 ani, în vacanța de vară la bunici. „El era un prieten care, la fel ca mine, își petrecea vacanța la bunicii săi.”

În vara anului trecut, Adelina s-a căsătorit cu bărbatul de afaceri Virgil Șteblea. Perechea are împreună o fiică, Zenaida Maria, în vârstă de 2 ani.

Vedetele și primul lor sărut: „A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți …”

ANDREEA MANTEA

Andreea avea 13 ani când s-a sărutat pentru prima dată. „Petrecusem o după-amiază cu mai mulți prieteni pe afară și, când am plecat spre casă, mi-a luat-o înainte și m-am trezit cu el în fața blocului meu.

Mi-a zis că voia să îmi ureze noapte bună și mi-a urat! A fost groaznic! Ne-am lovit dinți în dinți … După foarte mult timp am acceptat să mă mai las sărutată.”

Deși formează de mai mulți ani un cuplu, prezentatoare TV refuză să dezvăluie identitatea actualului ei partener. Vedeta TV are un fiu, David, în vârstă de 5 ani.

DORIAN POPA

„Țin minte că eram afară, cu prietenii, și ne plimbam cu rolele. Era o fată care îmi plăcea tare mult.

Mi-am luat inima în dinți și am pupat-o. Din câte îmi amintesc, nu a ripostat. Trebuie să precizez că aceste lucruri s-au întâmplat la vârsta de 11 ani”, spunea actorul, pentru Cancan.

Dorian formează de mai mulți ani un cuplu cu designerul Claudia Iosif, cunoscută drept Babs.

LIVIU TEODORESCU

Artistul s-a sărutat pentru prima dată la doar 7 ani, în clasa întâi. „Pot spune că a fost un moment de neuitat.

Eu eram foarte timid, iar fata m-a ajutat foarte mult.” De 10 ani, Liviu Teodorescu formează un cuplu cu Iulia Iacob, absolventă a facultății de Drept.

ALINA EREMIA

„Primul sărut a fost în școala generală, cred că în clasa a patra. Îmi plăcea de vreo patru ani de un băiat care era cu mine în clasă.

Prima dată m-a surprins el și m-a pupat așa repede”, a spus Alina, potrivit 1music.ro. Alina Eremia formează în prezent un cuplu cu antrenorul de fitness Edi Barbu.

INNA

„Am avut o relație de lungă durată în liceu, dar prima dată m-am sărutat cu un băiat în școala generală, la 14 ani, iar pe el îl chema Bogdan”, a mărturisit artista, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca.

„A fost timid. Aveam emoții”, a mai declarat recent pentru Unica. În prezent, solista formează un cuplu cu rapperul Deliric.

SMILEY

„Primul sărut s-a întâmplat … cred că eram în clasa a patra, a cincea, ceva de genul ăsta. Și a fost frumos.

A fost un sărut furat, știi? N-am făcut eu primul pas. Îți dai seama că trebuie să fie fata mai curajoasă!”, mărturisea Smiley în trecut, pentru Cancan.

De 2 ani, artistul formează un cuplu cu prezentatoarea de televiziune Gina Pistol. Recent, în presă au circulat speculații potrivit cărora cei doi ar urma să devină părinți.

ANDREEA MARIN

„Pe la 17 sau 18 ani m-am sărutat prima dată. Eram mult mai timizi la vremea aceea”, a spus Andreea Marin recent, potrivit Spynews.

De 4 ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, fost consul al României în Libia. Vedeta are o fiică, Ana Violeta (11 ani), din fostul mariaj cu Ștefan Bănică Junior.

Foto: Instagram

Citește și:

Anca Țurcașiu, primele declarații după ce fostul soț a fost surprins în public cu noua iubită

Actrița Maria Dinulescu, surprinsă de pandemie la mii de kilometri de casă: „Mi-a fost frică”

Emily Ratajkoski, victima unei agresiuni sexuale. „Tremuram incontrolabil. Nu înțelegeam de ce …”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!