Rochii superbe purtate recent de vedete

De Diana Sorescu pe

La Carousel of Hope, o gală glamour ce are ca scop strângerea de fonduri pentru micuţii cu diabet, celebrităţile au strălucit. Atracţia serii a fost, fără îndoială, Jennifer Lopez.

Brandy, Jennifer Lopez, Paris Hilton

Toate cele trei au optat pentru rochii în nuanţe cremoase, fine, şi bine au făcut! Le stă minunat!

Cântăreaţa de culoare Brandy a îmbrăcat o superbă creaţie maxi de la Nicole Miller, pe care a asortat-o unor bijuterii Damiani. Bordura din cristale a corsetului arată nemaipomenit, iar materialul petrecut îi pune în evidenţă talia.

Pe Jennifer Lopez a admirat-o toată lumea! La cei 41 de ani şi după o sarcină cu gemeni, artista arată fabulos şi ştie să pună în valoare asta adoptând ţinute care o avantajează. Pe covorul roz de la Carousel of Hope, Jen a purtat o rochie semnată Goerges Chakra, un vis textil alb, brodat, purtat pe un umăr.

„În drum spre balul Carousel, m-am simţit precum o prinţesă în rochia mea Chagoury Couture şi diamantele Chopard!”, a scris Paris Hilton pe Twitter, imediat după gală. Adevărul este că şi criticii au apreciat apariţia calină a moştenitoarei. Rochia roz pal, cu corset şi trenă, a fost o alegere inspirată.

Rochii superbe purtate recent de vedete

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2