Poze: Roxana Iliescu a gătit pentru Monica Anghel şi Valentina Pelinel

De pe

Roxana Iliescu a lansat cel mai nou proiect al ei, un DVD cu reţete culinare, denumit „Sărbători delicioase”. Monica Anghel şi Valentina Pelinel au fost alături de ea. Vezi pozele.
Ieri, la ora pranzului, vedetele au fugit de traficul infernal al Capitalei in oaza de liniste din spatele Patriarhiei, un restaurant unde s-a si filmat primul DVD de retete culinare din Romania, “Sarbatori delicioase!”- 10 retete inedite pentru Craciun si Revelion, editat de Roxana Iliescu prin a sa Scuola di Cucina “Semplice, Semplice!”.
“E proiectul meu de suflet pe care il aman de amar de ani pentru ca, de, o diva a lumii mondene nu da bine in bucatarie”, recunoaste cu o oarecare amaraciune Roxana. “Dar, odata cu schimbarea de job am simtit nevoia sa schimb si perspectiva, adica sa fac ceea ce-mi place. Lumea mondena continua sa fie casa mea, dar caut in ea lucrurile bune si acele persoane care au inteles ca a gati este o necesitate pentru o familie sanatoasa, dar si o placere imensa. Totul este sa inveti cateva trucuri simple simple pentru a-ti uimi familia si prietenii.”
Poze: Roxana Iliescu a gătit pentru Monica Anghel şi Valentina Pelinel
„Iar eu in acest DVD chiar asta am facut. Cu ajutorul profesoarei mele din Italia, Maestra di Cucina SUSANNA BADII dar si a altor 3 bucatari romani (Vasile Cucu, Ciprian Lupoaea si Marius Dutu) propun un altfel de meniu (extrem de bogat) pentru Sarbatori sau zile speciale. Retete simple, ce se pot realiza impreuna cu copiii, dar cu un rezultat spectaculos.”
„Am fost bucuroasa sa aflu de la un restaurator italian ca acest DVD a ajuns sa fie comentat si acolo, tocmai pentru ca am adus o alta perspectiva in lumea gatitului. Nefiind bucatar profesionist, am “tradus” retetele intr-o limba accesibila si am scos de la Maestrii Bucatari trucuri ce lor li se par normale, dar care transforma gatitul intr-o adevarata joaca!Multumesc partenerului Solargreen care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate gati fara sa facem credit pentru electricitate.”
Poze: Roxana Iliescu a gătit pentru Monica Anghel şi Valentina Pelinel
Au tinut sa vina alaturi de Roxana Iliescu la lansarea primului DVD de retete culinare din Romania- Nora Seroussi, Monica Anghel insotita de sotul sau, Valentina Pelinel, Deea Buzdugan, Thea Haimovitz, Mirela Miertoiu, Dorin Negrau, Leonard Josefini, Bogdan Miu, Antonio Passareli si multi alti prieteni si colaboratori. Cu totii au fost uimiti intai de noul look (ca doar nu degeaba lucreaza pentru Look Monden) al Roxanei Iliescu- cu varfurile parului sau blond vopsite de hair designerul Cristina Grama in rosu si portocaliu. Apoi au cercetat continutul DVD-ului.
Si ca sa se convinga ca retetele de pe DVD sunt cu adevarat simple, Valentina Pelinel, Monica Anghel si Leonard Josefini au testat doua dintre retetele propuse.
Poze: Roxana Iliescu a gătit pentru Monica Anghel şi Valentina Pelinel

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro