Poze: Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, pe scenă cu Andrea Bocelli

De Erika Chivu, pe

Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au fost printre invitaţii lui Andrea Bocelli pe scena concertului care a avut loc sâmbătă la Bucureşti.
Soprana Angela Gheorghiu şi contratenorul Cezar Ouatu au urcat sâmbătă seară pe scena de la Romexpo împreună cu faimosul Andrea Bocelli care a susţinut primul său concert în România.
Cei doi artişti români au cântat pentru prima dată împreună, iar Angela, care a fost invitata specială a concertului a avut şansa să cânte împreună cu Andrea Bocelli, cea mai cunoscută piesă a acestuia, „Time to Say Goodbye”. Soprana este de altfel o bună prietenă a lui Bocelli, care s-a declarat onorat să o aibă alături pe scenă.Este o mare onoare să am în această seară alături de mine pe o mare soprană, Angela Gheorghiu„, a spus tenorul italian.
angela gheorghiu si andrea bocelli
Prin intermediul Angelei Gheorghiu, Bocelli l-a cunoscut şi pe Cezar Ouatu şi, impresionat de vocea lui deosebită, l-a susţinut în concertul Eurovision.
Pe scena de la Romexpo, Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu au cântat împreună piesa „Copacul” de Jolt Kerestely, iar duetul a fost presărat cu gesturi tandre. La final, au fost îndelung aplaudaţi de cei 20.000 de spectatori.
angela gheorghiu si andrea bocelli

Poze: Angela Gheorghiu şi Cezar Ouatu, pe scenă cu Andrea Bocelli
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!