Poze: Andi Moisescu şi Olivia Steer, vacanţă în Grecia

De Unica.ro, pe

Juratul de la Românii au talent Andi Moisescu nu se dezice de rol nici pe timpul vacanţei. Aflat în Skiathos, insula grecească de care s-a bucurat timp de trei săptămâni împreună cu familia, Andi a organizat concursul Skiathos are talent.
Participanţi – copiii aflaţi în vacanţă, juriu – pe sprânceană, după cum declară chiar Andi:„Good guy – Vasilis, Bad guy – Andreas, iar eu, pe post de domnul Andra. Olivia a încercat să se pună bine cu Bad guy, dar imediat ce-a revenit la masa juriului, colegul a fost necruţător”, povesteşte Andi amuzat.
andi moisescu
Din „program” n-au lipsit demonstraţiile de wakeboard, mono-ski, gimnastică, numere de echilibru pe canoe, dar nici cântăreţii sau dansatorii la catarg. „Cert este că toţi concurenţii s-au clasat în marea finală, care va avea loc anul viitor, pe aceeaşi plajă”, dezvăluie juratul.
andi moisescu
Andi a profitat de timpul petrecut acolo pentru a-i iniţia pe fiii lui în cât mai multe sporturi nautice. „David a început cursurile de wakeboard, iar după o săptămână, Luca a început să mă bată la cap că vrea şi el pe schiuri deşi, între noi fie vorba, încă n-are cinci ani”, a mai povestit Andi.
olivia steer
Fiind înconjuraţi de mulţi copii greci, David şi Luca au sporovăit cât e ziua de lungă în limba engleză. „Ai mei au început uşor, uşor s-o rupă şi-n limba greacă. Eu încerc să ţin pasul cu ei”, a mai precizat încântat Andi.
andi moisescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!