Poze: Uite ce bine arată Anastasia Lazariuc la 59 de ani. Îţi place rochia?

De Unica.ro, pe

Anastasia Lazariuc a impresionat mii de oameni veniţi să o privească şi să o asculte în cadrul concertului recent pe care l-a susţinut la Chişinău. Îţi vine să crezi că are 59 de ani?

Frumoasa cântăreaţă, pentru care timpul parcă stă în loc, a urcat pe scenă îmbrăcând o rochie elegantă, din mătase naturală ciclam, realizată de îndrăgitul designer Mirela Stelea.

Artista este una din clientele fidele ale atelierului Mirela Stelea din Bucureşti de unde îşi actualizează garderoba cu cele mai noi apariţii vestimentare, dar îşi şi comandă rochii, pentru modelul cărora se consultă cu designerul.

De această dată, Anastasia şi-a dorit o rochie într-o culoare vie, pastelată, iar rezultatul i-a oferit un look proaspăt, adolescentin.

Creaţia este realizată din mătase foarte fină, cu suprapuneri de material, talia fiind pusă în valoare de o centură din mătase argintie.

„Anastasia este un etalon de frumuseţe şi de eleganţă. Arată minunat, atât într-o rochie neagră, cât şi purtând culoare. Rochia ciclam creată special pentru ea este o dovadă de îndrăzneală şi exuberanţă. Are un spirit tânăr şi o jovialitate în privire pe care n-am mai întâlnit-o pana acum. Sunt onorată că Anastasia a ales să-mi poarte creaţiile”, declară Mirela Stelea.

Apariţia artistei a generat ropote de aplauze, iar, la finalul spectacolului, Anastasia a primit zeci de buchete de flori de la admiratori.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!