Paula Seling și rețeta ei specială de brânză din caju și țelină

De Unica.ro, pe

Ne aflăm în postul Paștelui, iar unele vedete se conformează și gătesc preparate delicioase vegane.

Paula Seling a prezentat recent, în mediul online, o rețetă de brânză de post cu alune caju.

„La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidradat circa patru ore”, a explicat cântăreața pe canalul său de Youtube.

După ce a lăsat cele 200 de grame de alune caju la înmuiat timp de patru ore, Paula Seling le-a pus într-un blender cu o cană de apă proaspătă și a mai adăugat câteva ingrediente.

Citeşte şi: Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți: „Ea-l mai vrea pe al 10-lea și gata!”

Citeşte şi: Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Citeşte şi: Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit: „El este un om extraordinar”

Citeşte şi: Sânziana Buruiană: „Eu alăptez de cinci ani și jumătate! E incredibil!”

„Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriță, una de sare, turmeric, puțin coriandru, doi căței de usturoi și storc niște lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneți apă în funcție de consistență. O lingură de muștar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă timp de câteva minute la frigider”, a mai spus artista. Pentru un plus de prospețime, Paula Seling recomandă adăugarea unei legături proaspătă de mărar și două cepe, toate tocate mărunt.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!