Oana Roman, altercație cu o femeie pe stradă. Mioara Roman era cu ea și a tras o sperietură groaznică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 ianuarie 2022, 15:16

Oana Roman a trecut printr-un incident neplăcut în timp ce își ducea mama la centrul medical unde este internată. Fata lui Petre Roman a povestit într-un InstaStory cum o femeie s-a luat de ea pe motiv că a parcat în fața garajului clădirii unde este ingrijită și monmitorizată Mioara Roman.

Nu știu cum fac, dar mereu dau de nebuni și de oameni răi. Ne-am înrăit într-un hal fără de hal, fraților. Înfricoșător! A fost mama la noi. Am mâncat, am stat de vorbă, iar la un moment dat a obosit, normal, și a zis să o duc acasă. Pentru ea acasă înseamnă locul ăsta minunat unde super bine îngrijită.

Mă urc cu ea în mașină și mă duc acolo. Ca să o duc înăuntru, întotdeauna mă parchez blocând garajul hotelului în care ea stă, pentru că trebuie să fiu foarte aproape de intrare, deoarece mama se deplasează foarte greu. Am oprit mașina, m-am dat jos ca să-i deschid ușa și să o ajut să coboare, pentru că nu poate nici măcar să coboare singură din mașină –  a spus, Oana Roman, în postarea sa.

Citeşte şi: Prezentatoarea de la Realitatea Plus TV, Ana Maria Păcuraru, este însărcinată

Citeşte şi: Laura Cosoi, însărcinată în luna a cincea, a pozat dezbrăcată pe o plajă din Thailanda

Citeşte şi: Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: „Are o problemă cronică destul de avansată”

Citeşte şi: Mircea Solcanu, de nerecunoscut într-o apariție televizată. Cum arată acum și în ce condiții trăiește fostul prezentator TV

Până să apuce să intre în clădire, Oana a fost abordată de o femeie cu doi copii care i-a reproșat că a blocat garajul centrului medical. Oana spune că nu înțelege atitudinea femeii, deoarece urma să plece foarte repede de acolo și nu deranja pe nimeni:

Oana Roman, altercație cu o femeie pe stradă. Mioara Roman era cu ea și a tras o sperietură groaznică

În acel moment trece pe lângă mine o femeie tânără, cu doi copii, cu două trotinete. Aveau loc să treacă, nu era nicio problemă asta. Și doamna se oprește, la 30 de centimetri de mine, fără mască și începe și urlă la mine, spunându-mi că nu am voie să parchez acolo, că blochez intrarea la garaj, deși nu era garajul ei.

Țipa ca o nebună la mine, repetând același lucru. Era evident că mașina nu rămânea parcată acolo. Nu s-a interesat înainte să urle și să țipe ca o dementă dacă eu am parcat sau doar m-am oprit. N-a interesat-o nici când i-am explicat și a și văzut că e o bătrână acolo, pe care eu o ajut să coboare din mașină.

Fiica lui Petre Roman spune că femeia respectivă “are probleme psihice”, iar atitudinea ei agresivă a fost complet nepotrivită în prezența copiilor.

Am rămas cu un gust tare amar, nu că a țipat la mine, că s-a speriat mama, că eu sunt matură. Dar copiii ăia, săracii! Dacă a țipat la mine în halul ăla, doar pentru că a trecut pe lângă mașina mea și i s-a părut ei că nu am parcat unde trebuie, vă dați seama că urlă și în alte circumstanțe. E clar că are niște probleme psihice persoana asta și are doi copii. Cât de traumatizați cresc acei copii, săracii – a încheiat Oana.

Foto – Facebook / Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!