Bebeluşa Oana Ioniţă, în noul sezon „Dansez pentru tine”

De PR pe

În această toamnă, Oana Ioniţă are posibilitatea de a împlini visul cuiva la “Dansez pentru tine”, dar şi de a-şi îndeplini propriul vis.
“Recunosc ca intotdeauna mi-am dorit sa particip la acest show pentru a trai in aceasta experienta unica emotia concursului”, spune cu bucurie Oana Ionita care de-abia asteapta sa urce pe ringul visurilor pentru a schimba in bine destinul unui om greu incercat de soarta, dar si pentru a se lasa sedusa de magia dansului pe scena de la “Dansez pentru tine”.
Tocmai pentru ca de la virsta de 4 ani cind a inceput sa ia lectii de balet viata ei s-a impletit armonios in pasi de dans, Oana stie ca se asteapta foarte mult de la ea. “Probabil publicul are deja asteptari mari in ceea ce priveste profesionalismul meu. Mi-as dori sa nu-i dezamagesc, dar nu mi-e teama de asta. Stiu ca daca voi gresi in fata lor, voi mai avea ocazia sa demonstrez ca a fost o intamplare. Mi-e teama in schimb sa nu pot duce la implinire un vis al unui om care, inca de cand imi va vedea numele ca partenera, isi va pune toate sperantele in mine si in reusita.” spune cu emotie si sinceritate Oana despre temerile ei.
Chiar daca nu a inceput inca repetitiile pentru “Dansez pentru tine” Oana ar fi tentata sa spuna ca se pregateste pentru aceasta emisiune dintotdeauna. “As putea zice ca ma pregatesc inca de la 4 ani…dar n-o zic! De cand am deschis sala de dans imi petrec 6 ore pe zi dansand, predand si invatand cat mai mult posibil despre dans si despre mine. Nu am inceput repetitiile pentru emisiune, dar am intrat in cantonament. Este greu de spus daca sunt pregatita fizic sa intru in aceasta competitie, deoarece nu stiu inca ce ma asteapta. Mi-am propus sa reincep studiile de balet clasic pentru ca imi ofera siguranta in miscari, flexibilitate, stabilitate si o conditie fizica foarte buna.” povesteste Oana despre planurile sale imediate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro