Naomi Campbell și-a înfuriat fanii cu o postare pe Instagram: „Ce gest egoist!”

De Raluca Vițu pe

Naomi Campbell și-a surprins din nou fanii printr-o postare pe Instagram. Supermodelul și-a făcut un selfie în timp ce se afla în avion, în drum spre casă, fiind corespunzător echipată, din cap până în picioare, împotriva noului coronavirus.

La cei 50 de ani pe care îi va împlini chiar la sfârșitul acestei săptămâni, pe 22 mai, Campbell este celebră pentru măsurile de precauție și protecție pe care le ia de fiecare dată când călătorește și nu e deranjată de gurile rele care o critică mereu pentru perseverența ei în “lupta” împotriva microbilor.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. 

Seflie-ul postat recent pe pagina sa de Instagram a strâns aproape 300.000 de aprecieri și peste 400.000 de comentarii. La vederea fotografiei, unii fani s-au declarat de-a dreput înfuriați de faptul că vedeta face abuz de excesul echipamentelor de protecție care ar fi fost mult mai utile medicilor care se luptă pentru viețile pacienților cu COVID-19.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

On the move…

O postare distribuită de Naomi Campbell (@naomi) pe

„Ești echipată mai bine decât medicii din spitale”, i-a scris un internaut în dreptul postării. „Ai cheltuit, probabil, sume uriașe pentru acele echipamente, bani pe care i-ai fi putut dona spitalelor. Gestul tău este extrem de egoist. Personalul spitalelor are nevoie de acele echipamente de protecție”, a mai comentat un utilizator infuriat, în dreptul postării vedetei.

Naomi a mai fost surprinsă într-o astfel de ipostază, tot în aeroport, purtând un costum anti-coronavirus, la începutul lunii martie.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro