Cum se îmbracă Naomi Campbell în plină criză cu coronavirus

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 13:33

Îngrijorarea de infectare cu noul coronavirus devine tot mai acută în rândul oamenilor de pretutindeni, iar vedetele nu fac nici ele excepţie şi iau măsuri preventive împotriva infecţiei cu 2019-nCoV.

Celebrul modelul internaţional Naomi Campbell, cunoscută pentru „războiul” declarat microbilor, a fost surprinsă în aeroportul din Los Angeles, purtând un costum de protecţie sub un poncho elegant. Vedeta era „dotată” și cu o mască N95, în ton cu „estetica” dictată de coronavirus, potrivit Mediafax.

În vârstă de 49 de ani, Campbell nu a uitat să îşi protejeze nici mâinile, alegând să poarte o pereche de mănuşi roz, din latex.

Cum se îmbracă Naomi Campbell în plină criză cu coronavirus

„Nu mă interesează ce spun oamenii. Este sănătatea mea în joc şi voi lua toate măsurile pe care le consider necesare. Oriunde te-ai afla, cu atât mai mult într-un avion, oamenii tuşesc şi strănută. Având în vedere cât de mult călătoresc, m-aş expune la riscuri însemnate dacă nu aş avea grijă să îmi respect rutina”, a spus modelul.

Vezi costumația vedetei în galeria foto de mai sus.

Campbell a declarat ca adoră să călătorească și face acest lucru cât de des poate. Vedeta a detaliat care sunt etapele de la care nu se abate atunci când porneşte la drum într-un videoclip postat pe YouTube:

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!