Monica Lewinsky, la Hollywood. Va produce un serial despre relația ei cu Bill Clinton

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 august 2019, 15:29
La peste 20 de ani după ce a devenit faimoasă pentru aventura cu președintele SUA, Bill Clinton, Monica Lewinsky revine în atenția publicului, de data aceasta ca producător al unui sezon din serialul ”American Crime Story”. Monica va lucra la sezonul care spune povestea relației ei cu președintele. 

Serialul ”American Crime Story” a până acum povestea lui O. J. Simpson, sportiv acuzat de crimă, în sezonul întâi, apoi povestea uciderii lui Giani Versace. în sezonul al doilea. Al treilea sezon, care va fi filmat și difuzat în 2020, spune povestea scandalului dintre Bill Clinton și Monica Lewinsky. Tânăra de 25 de ani, pe atunci, a mărturisit că a avut noup contacte sexuale cu Bill Clinton în Biroul Oval de la Casa Albă. Primele știri au apărut în presă în ianuarie 1998, iar la scurt timp scandalul a luat amploare.

La început Bill Clinton a susținut, într-o conferință de presă: ”Nu am avut relații sexuale cu acea femeie, domnișoara Lewinsky.” Replica devenită faimoasă, s-a dovedit a fi falsă. La scurt timp, președintele, care era căsătorit cu Hillary Clinton, a recunoscut în fața țării: ”Am avut o relație cu domnișoara Lewinsky și nu a fost o relație adecvată.”

În urma scandalului, Monica Lewinsky a fost nevoită să plece din țară pentru a-și găsi liniștea, însă a revenit ca vedetă TV pentru scurt timp. Apoi s-a orientat către afaceri și iată că acum, la 46 de ani, se întoarce la Hollywood.

Monica nu a mai vorbit niciodată despre viața ei privată, așa că nu știe dacă are o relație sau dacă este căsătorită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!