Momente emoționante pentru Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fetiței lor Jacqueline. Ce s-a întâmplat?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 08 iunie 2021, 16:02
Sâmbătă a fost o zi cu emoții uriașe pentru proaspeții părinți, Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff. Cei doi și-au botezat fetița la Sibiu, iar la slujbă au plâns amândoi ca doi copii.
Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff au devenit părinți în data de 15 aprilie 2021. Jacqueline Marie a venit pe lume printr-o sarcină miraculoasă, obținută după lupta mamei ei cu endometrioza și multe alte încercări. Plini de emoții, Diana și Sergiu și-au creștinat fetița la Sibiu, orașul natal al prezentatorului TV.

Momente emoționante pentru Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fetiței lor Jacqueline

„Ne-au copleșit emoțiile, mai ales că a fost atât de cuminte și liniștită toată ziua. Am plâns și am râs amândoi ca doi copii, a fost o slujbă cu adevărat specială, într-o biserică foarte frumoasă și cu un preot cu un har deosebit”, ne-a spus Diana Pârvu.

„Am avut un moment în care nu am putut să mă mai abțin. Momentul în care preotul a spus că micuța Jacqline Marie își primește îngerul păzitor, eu nu am putut să mă mai abțin. A fost atât de frumos din toate punctele de vedere. Ne-au ajutat atât de mulți oameni frumoși. A fost superb”, a declarat și Sergiu Negoțiu Piloff în platoul emisiunii Teo Show.

Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat familiile și câțiva prieteni apropiați. Micuța Jacqueline a schimbat mai ținute, în ton cu tematica aleasă: fluturași.
tinuta botez
„Fetița a avut două ținute, iar cea în care au schimbat-o nașele a fost una cu adevărat specială. Rochița a avut broderie și fluturași. La fel au avut și botoșeii, respectând tematica aleasă de noi”, ne-a mai spus vedeta.
Tortul a fost și el unul impresionant, cu fluturi, așa cum a fost tematica petrecerii.
botez fetita diana parvu tort(15)
Cât despre mărturii, acestea chiar au fost ceva inedit: lozuri cu x si 0.
marturii botez x si o
„Da, cu toții jucam x și 0 în copilărie și ni s-a părut ca un joc de copii”, a mai dezvăluit proaspăta mămică.
Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini de la botezul micuței Jacqueline.
Momente emoționante pentru Diana Pârvu și Sergiu Negoțiu Piloff la botezul fetiței lor Jacqueline. Ce s-a întâmplat?
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!