Michael Jackson înainte să moară: „Sunt terminat. Mai bine mor”

De Unica.ro, pe

Vrei să afli care este viaţa pe care a dus-o Michael Jackson în ultimii cinci ani? Jurnalistul britanic Ian Halperin va dezvălui lumii întregi detalii îngrozitoare despre Regele muzicii pop, deoarece şi-a petrecut peste cinci ani printre apropiaţii lui Michael Jackson şi ştie chinurile pe care a trebuit să le îndure starul în ultima perioadă.

În cartea sa „The Final Years Of Michael Jackson„, Ian Halperin scrie că, înainte cu câteva zile de moartea lui, Michael Jackson le-a spus apropiaţilor săi că îşi doreşte să moară, din cauză că „îşi pierduse vocea şi mişcările care l-au făcut celebru”.

„Nu funcţionează. Mai bine mor. Nu mai am la ce să mă întorc. Sunt terminat”, i-ar fi spus Micheal confidentului său când a observat că îşi pierduse vocea şi era incapabil să mai facă mişcarile care l-au făcut celebru.

Jurnalistul mai spune că  unul dintre cei mai apropiaţi confidenţi al lui Jackson i-a  spus, la două ore de la decesul artistului că „Michael era obosit să mai trăiască. De câţiva ani era o epavă, iar acum poate în sfârşit să se ducă într-un loc mai bun. Oamenii din jurul său l-au îndopat cu medicamente. Ar trebui traşi la răspundere”, a spus confidentul artistului.

Jurnalistul Ian Halperin este însă de părere că lăcomia este cea care l-a ucis pe Michael.

sursa: www.libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!