„O să ne dea afară din casă?”. Marcela Fota, discuții cu fiicele soțului. Cum s-a împărțit averea

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 05 februarie 2024, 17:10

Marcela Fota și-a pierdut soțul de 47 de ani într-un mod neașteptat, în urmă cu trei ani, iar de atunci viața ei a luat o întorsătură neașteptată. Artista a trebuit să împartă toată agoniseala cu fiicele soțului dintr-un alt mariaj.

Marcela Fota spune că David, fiul ei, care avea doar 11 ani și jumătate la acel moment, s-a temut că vor fi dați afară din casă de celelalte moștenitoare. Nu a fost ușor, dar, într-un final, au reușit să lase problemele în urmă și să își reclădească o altă viață.

Marcela Fota și-a împărțit averea cu fiicele soțului

„Noi am avut o problemă atunci, tatăl lui David mai avea doi copii și a urmat cu moștenirea, cu averea… Copilul meu, care avea 11 ani și jumătate, primul lucru care m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia: „O să ne dea afară din casă?” Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău. Am lăsat foarte mult de la mine până am ajuns la liniștea necesară”, a mărturisit Marcela Fota în emisiunea Cristinei Șișcanu, După faptă și răsplată, de la Metropola TV.

„Am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor”

Solista recunoaște că a fost nevoită să renunțe la mai mult din partea ei și a fiului pentru liniște. Marcela Fota recunoaște că s-a gândit că fiicele soțului vor vedea în această rezolvare o recompesă, pentru anii în care nu și-au avut aproape părintele.

„S-au rezolvat și lucrurile cu averea, eu și David am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor, el a fost un om foarte harnic, a rămas cât să putem noi duce… am lăsat din partea noastră pentru liniște. Am zis și faptul că, în ultima perioadă, el trăind mai mult lângă mine și David și mai puțin lângă ele, am zis că poate simt asta ca pe o recompensă. Cel mai important este să fii liniștit psihic, și pentru niște bani sau suprafețe, liniștea mea merita orice”, a dezvăluit Marcela Fota.

Citeşte și: Celine Dion, apariție surpriză la Premiile Grammy 2024: „Sunt fericită că sunt aici” / Galerie foto

Citeşte și: Mihai Albu, în doliu după moartea fratelui despre care nu a vorbit niciodată: „În cinci luni am pierdut și mamă, și frate”

Citeşte și: Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Ce i-a cerut mamei ei după 25 de ani. „Chiar mi-ar fi fost drag să îl păstrez”

Citeşte și: Fiica lui Virgil Ianțu va studia în străinătate. Ce domeniu a ales Jasmina: „Aparent, orice tată stă cu pușca atunci când vine vârsta”

„Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune mamă”

Chiar dacă a avut o relație cu un bărbat mai tânăr, Marcela Fota spune că nu se gândește la un alt mariaj și nu vrea să aducă în casa unde locuiește cu fiul ei un alt bărbat. Se au unul pe celălalt și se susțin în fiecare moment.

„Relația mea cu David este una specială. Niciodată nu îmi spune ‘mamă’, îmi spune Marci. M-a întrebat într-o zi: „Auzi, Marci? Ai vrea să îți spun mamă? Mie îmi place să îți spun Marci. Tu ești prietena mea!” Dar eu, în schimb, trebuie să îi spun „Da, mami”.

Multă  lume îmi spune „nu te doare capul că nu îți spune mami?” Nu, niciodată nu mi-a zis. Și are 14 ani jumate. Dar ce crezi? La el în clasă fiecare mamă e mama lui Robert, mama lui x, dar eu sunt Marci pentru toată lumea”, a precizat Marcela Fota.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton