Magda Vasiliu, din nou singură. „Nu accept compromisul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 25 august 2021, 16:18

Cu patru ani în urmă, Magda Vasiliu (45 de ani) s-a mutat în Italia alături de iubitul și de fiul ei, Vlad. Recent, Magda a dezvăluit că este din nou singură. Fosta prezentatoare TV a decis să părăsească România după ce fiul ei a fost diagnosticat cu cancer osos.

Vlad a învins boala. „Vlad este bine acum. Face controale foarte des, pentru că există încă un risc de recidivă. Așa că este ținut sub observație. Iar acum trei săptămâni, când a căzut cu bicicleta, teama mea cea mai mare a fost că fractura suferită ar avea legătură cu boala inițială. Din fericire, nu a fost așa”, a declarat Magda Vasiliu, potrivit Click!.

De curând, Vlad și-a fracturat femurul după ce a căzut de pe bicicletă. Fiul jurnalistei a fost transportat cu elicopterul la Roma, iar în prezent se simte bine. „Îmi sunt prietenii, sora mea, mama [aproape]. Este greu, dar ne descurcăm. Ce a fost mai dificil sper eu că a trecut. Iar tăria lui Vlad m-a făcut și pe mine mult mai puternică”, a declarat Magda pentru Click!.

Magda Vasiliu, din nou singură. „Nu accept compromisul”

„Norocul meu este că totul [accidentul] s-a întâmplat în Italia. Ambulanța a ajuns în 5 minute, în alte 15 minute eram deja la spital. A fost anesteziat imediat. I-au făcut analizele și ne-au spus extrem de simplu: «Plecați cu elicopterul la Roma, având în vedere istoricul lui medical»”, a mai spus Magda în emisiunea Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu.

Citește și:

Laura Dincă, pregătită să devină mamă? Ea și Cristian Boureanu sunt împreună de aproape 7 ani

Laurențiu Duță, după vindecarea de COVID-19: „Accese de tuse chinuitoare”

Cum se simte mama actorilor Augustin și Lucian Viziru, după ce s-a vindecat de COVID-19

Înainte de a vorbi despre fiul ei, Magda a dezvăluit că ea și iubitul ei s-au despărțit, dar nu a vrut să ofere foarte multe detalii. A mărturisit că a fost o decizie matură și că ea și partenerul ei nu mai sunt copii. Pentru Click!, Magda a dezvăluit de ce crede că este singură în acest moment.

„Tocmai că nu am făcut compromisuri. Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori”, a mai spus Magda, pentru sursa citată anterior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!