Madonna, cenzurată pe Instagram după ce a distribuit un videoclip despre COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iulie 2020, 14:11
Madonna a distribuit pe Instagram un videoclip ce conținea o teorie conspirațională despre COVID-19. Postarea sa a fost cenzurată și ulterior ștearsă, dar nu înainte ca urmăritorii săi să o taxeze dur pentru susținerea unei astfel de informații. 

Madonna, care la începutul lunii mai a mărturisit că a fost testată pozitiv pentru anticorpii specifici COVID-19, a susținut pe rețelele de socializare că a fost găsit deja un vaccin împotriva noului coronavirus, dar că informația nu a fost făcută publică pentru ca „bogaţii să devină şi mai bogaţi”.

Citește online gratuit numărul de august al revistei Unica

Cântăreața în vârstă de 61 de ani a distribuit un videoclip ce a fost ulterior blurat de Instagram cu un text „Informaţie falsă”. Utilizatorii au fost redirecționați către o pagină cu informații ce contrazic clipul, potrivit news.ro.

Madonna, cenzurată pe Instagram după ce a distribuit un videoclip despre COVID-19

Ulterior postarea a fost ștearsă de pe contul ei, urmărit de peste 15 milioane de utilizatori, dar nu înainte ca fanii să își exprime nemulțumirea pentru alegerea Madonnei.

„Este o nebunie totală! Nu pot să cred că susţii această escrocherie periculoasă. Sper că a fost atacat contul tău şi urmează să explici”, i-a transmis cântăreața britanică Annie Lennox.

Citește și: Madonna, amendată de ruși cu 1 milion de dolari. Ce a făcut artista

Și Donald Trump Jr. şi-a pierdut dreptul de a publica pe Twitter timp de 12 ore, după ce a partajat acest clip. De asemenea, Facebook a eliminat videoclipul, marcându-l ca dezinformare.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!