Lil Wayne a încercat să se sinucidă la vârsta de 12 ani

De Oana Savin pe
Lil Wayne a încercat să se sinucidă pe când avea doar 12 ani, după ce mama sa i-a interzis să mai cânte rap. În noua sa piesă, rapperul spune că „a ratat inima cu câțiva centimetri”.

El a mai făcut referire în trecut la acest incident, dar întotdeauna a spus că a fost neintenționat. De data aceasta, el a admis că a încercat să se sinucidă, împușcându-se în piept.

Wayne, al cărui nume adevărat este Dwayne Michael Carter Jr, a acordat un interviu revistei Billboard în care a vorbit despre tentativă.

Când avea 12 ani, Wayne a găsit o armă în casa mamei sale și s-a împușcat în piept, ratând inima. În trecut, a afirmat că a fost un accident. Dar acum, în noua sa piesă, Wayne admite că a fost o tentativă de sinucidere, după ce mama sa i-a spus că nu mai are voie să cânte rap”, scrie Billboard.

Citește și: Ariana Grande rupe tăcerea după moartea lui Mac Miller: „Îmi pare atât de rău”

Mack Maine, prieten apropiat de-al rapperului, a declarat: „Mi-a zis într-o zi că este gata să vorbească despre asta acum. Fiind adult, ajungând la un nivel de maturitate și confort a zis: vreau să vorbesc pentru că știu că sunt o mulțime de oameni acolo care ar putea să treacă prin asta”.

Lil Wayne a mai menționat incidentul în piesele sale, în special în cântecul „Mad”, în 2016.

În acest nou vers, el a spus: „Și când am încercat să mă sinucid, nu am murit/ Îmi amintesc cât de furios am fost în acea zi/ Omule, trebuie să te eliberezi înainte să îți stea în drum”.

De asemenea, el se adresează mamei sale: „Doamnă Cita, îmi amintesc că m-am așezat în fața armei tale/ Punând-o la piept și ratându-mi inima cu câțiva centimetri, oh Dumnezeule”.

Îmi amintesc că muream pe podeaua camerei ei și m-am trezit în brațele unui polițist”, a mai spus rapperul în piesă.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Channing Tatum s-a lăsat de facultate

Wayne, în vârstă de 35 de ani, este acum tatăl a patru copii și a vândut peste 100 milioane de albume în întreaga lume.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO