Lidia Buble, mesaj surprinzător: „Cred că nu mai am mult de trăit“

De Mădălina Manole, pe
Lidia Buble și-a surprins fanii cu un mesaj postat pe rețelele de socializare. Artista își ține mereu la curent fanii cu activitatea sa, iar de data aceasta a transmis un mesaj destul de intim și... intrigant.

Lidia Buble, în vârstă de 26 de ani, a dezvăluit pe rețelele de socializare care este cea mai mare frică a sa. Iubita lui Răzvan Simion a rămas singură acasă și teama nu a făcut-o să se sfiească, ci din contră, să fie brutal de sinceră: „Urăsc nopțile. Toate filmele posibile sunt în capul meu. Iar am pus 100 de lacăte la uși. Cred că nu mai am mult de trăit. Iar se mișcă toată casa și se trântesc toate ușile posibile. Nu mai adorm în veci. Până și Bublly le aude și stă de pază”, – a scris Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Lidia Buble a fost criticată în nenumărate rânduri atât din cauza modului în care arată, unii considerând că artista ar trebui să-și opereze nasul, cât și din cauza faptului că a intrat într-o relație cu realizatorul TV Răzvan Simion, după ce acesta a divorțat de soția sa. Cu toate că atât Răzvan, cât și artista au declarat că relația lor a început după ce el s-a separat de soție, se pare că mulți o acuză în continuare pe artistă că i-a stricat acestuia căsnicia. În plus, sunt și oameni care o critică pe cântăreață din cauza faptului că aparține unei alte religii, tatăl ei fiind pastor penticostal.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!