Jojo, despre școala online la care învață fiul cel mare: „M-am pus în locul lui, nu aș putea”

Școala online a devenit un subiect atât de complex în vreme de pandemie, încât i-a împărțit pe părinți în două tabere: pro și contra. Inclusiv actrița Cătălina Grama sau Jojo a vorbit deschis despre cursurile care s-au mutat în online și efectele lor asupra copilului cel mare.

Vedeta de televiziune are un băiețel din prima căsnicie, pe Achim în vârstă de zece ani. Vrea să se facă IT-ist la NASA și învață de acum programare. Cursurile de la școală, care s-au mutat în mediul online, i-au scăzut pasiunea pentru matematică:

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Boomerul și Milenialu’”, cu Silviu Petcu și Alexandru Zob, Jojo a vorbit deschis despre homeschooling și despre școala online:„nu aș băga mâna în foc că e cea mai bună metodă. M-am pus în locul lui, nu aș putea”, a povestit actrița recent.

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu de șapte ani, iar povestea lor de iubire a rămas la fel ca la început. Amândoi se bucură de cei doi copii, Achim și Zora, în vârstă de patru ani și opt luni.

De la 14 ani și jumătate, Jojo a urmat un curs de fotomodele. A semnat primul contract pe post de cântăreață, apoi a apărut în TVR. Și-a dorit să devină balerină, dar nu s-a putut, îi place să picteze și are un business de bijuterii, de care este foarte mândră. Cele mai memorabile apariții tv sunt de pe vremea când făcea parte din grupul de umor Divertis.

„Niciodată nu am fost genul oportunist. Trebuia să fiu determinată, de asta m-am dus la castinguri, peste tot. În cele din urmă am reușit, mulți ani înainte de proiectul Divertis, foarte mulți oameni mi-au spus că nu sunt atât de talentată, că nu sunt atât de sexy, că nu am datele necesare. M-am ținut tare până tot am ajuns unde trebuie”, a mai continuat Jojo la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!