Jay-Z, cel mai bogat rapper din lume

De Unica.ro, pe

Rapper-ul american, Jay-Z  s-a clasat pe primul loc în topul celor mai bogaţi artişti hip-hop din lume, întocmit de revista Forbes.

În decurs de un an, soţul lui Beyonce şi-a adăugat în conturi 35 de milioane de dolari, mai puţin cu 57 de milioane de dolari decât suma câştigată anul trecut.

Poziţia secundă este ocupată de Sean „Diddy” Combs, pe care l-au despărţit numai 5 milioane de dolari de prima poziţie.

Acesta este urmat în clasament de Kanye West (25 milioane dolari), iar pe poziţia a patra îl regăsim pe ocupantul locului I de anul trecut, rapperul 50 Cent, cu „numai” 20 de milioane.
Tot pe locul IV este şi Akon, urmat fiind de Lil Wayne, Timbaland (17 milioane), Pharrell Williams, T-Pain, Eminem şi Dr. Dre.

În alcătuirea acestui clasament au fost luate în calcul veniturile provenite din vânzările albumelor, din concerte, din materialele vândute pe internet, filme, reclame, show-uri tv, cărţi şi alte colaborări media în perioada iunie 2008 – iunie 2009.

Cât despre ocupantul primului loc, trebuie să ştii că Jay-Z nu domina numai acest top.

Împreună cu soţia sa Beyonce, formează cel mai bogat cuplu de la Hollywood, potrivit aceleiaşi publicaţii, reuşind chiar să-i detroneze pe Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!