George Burcea, noi declarații uimitoare despre Andreea Bălan. „Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

De Unica.ro, pe
Scandalul George Burcea - Andreea Bălan continuă. Fostul soț al artistei a vorbit despre toate articolele de presă în care este implicat și despre care consideră că au fost puse la cale de cântăreață, tocmai pentru a obține custodia totală a fetelor lor. 

“Cred foarte mult că i-a fost teamă ca oamenii care mă vor vedea la Fermă să nu-și schimbe părerea despre mine. Părerea pe care ei și-au format-o din cauza articolelor pe care ea le-a dat mereu în presă și la TV.

Ea, orice lucru care se întâmplă în viața mea, sau în viața ei, sau în exterior, îl vede ca pe un hook (engl. cârlig/ agățătoare) de presă. Iar acest lucru (n.r. momentul în care Andreea Bălan a vrut să plece în vacanță cu fetele, în afara țării, dar nu a avut semnătura fostului soț, pentru că el era la Ferma) a fost un hook de presă. Ca ea să iasă din rahatul în care se băgase cu o anumită presă – care o prinsese pe ea la Vama Veche cu noul ei iubit. Lucru pe care ea nu ar fi vrut să-l vadă nimeni, pentru că știu foarte bine acest lucru, înțelegi? Știu foarte bine ce s-a întâmplat în casă, acolo. Și atunci, dacă lumea, la început era cu ea, după-aia, lumea a văzut-o cu acel bărbat și lumea a început s-o critice și să zică: «Hai, mă, dar încă sunteți căsătoriți, relația, altă relație?» După care a zis: «Perfect! A plecat! Gata, asta fac! Știu. Îl bag înapoi în rahat! Știu ce fac! Fii atent: eu îi zic că îmi vreau fetele, disperată să plec și el nu-mi răspunde. Gata, ăsta e hook-ul, îmi iau oamenii înapoi».

Te rog, ia-ți oamenii toți înapoi. Ia-i! Ia-i! Te rog frumos, ia-i! Îți dau și eu câțiva, dacă… Mai am și eu câțiva, ia-i pe toți”, a mai declarat George Burcea în cadrul emisiunii “Ferma. Orășeni vs săteni”.

George Burcea, noi declarații uimitoare despre Andreea Bălan. „Își dorește cu disperare să ia custodia totală”

Totodată, el susține că a anunțat-o pe fosta soție înainte de a participa la emisiune. “Eu, ca un tată responsabil și un fost soț responsabil ce sunt, am anunțat-o cu cel puțin o lună înainte. Când am anunțat avocații, am anunțat-o și pe ea, și pe mama soacră, și pe bonă, și pe cealaltă bonă. Și pe toată lumea am anunțat că eu voi pleca. Doar că știi care este chestia? Ea își dorește cu disperare să ia custodie totală. Și atunci, acest scandal din acest ziar este tocmai datorită faptului că ea își dorește cu disperare, și atunci: va fi încă o probă la dosar. «Vedeți? Eu am încercat și nu pot. D-asta am nevoie de custodie totală! Pentru că el nu răspunde»”, a completat fostul soț al cântăreței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!