Gabriela Prisăcariu, noi detalii despre primele zile cu bebelușul acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 septembrie 2021, 16:37

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au devenit părinții unui fiu pe 11 septembrie 2021. Perechea s-a căsătorit în primăvara anului acesta, mai precis pe 15 mai.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, în ianuarie 2020, în timpul unei vacanțe petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Gabriela Prisăcariu, noi detalii despre primele zile cu bebelușul acasă

Gabriela Prisăcariu, noi detalii despre primele zile cu bebelușul acasă

„Am revenit cu un feedback despre cum este cu bebelușul acasă. Vorbesc mai încet pentru că doarme. Avem deja trei zile de când suntem acasă și ne împrietenim ușor, ușor cu el. E cumințel”, a spus Gabriela Prisăcariu la Insta Story.

Întrebată ce a luat în bagajul de la spital, modelul a dezvăluit că a avut produse de îngrijire a pielii și cosmetice pe care nu a reușit să le folosească, plus, desigur, periuța de dinți, pasta de dinți, etc.

Revenită acasă, Gabriela a optat pentru o lenjerie modelatoare, iar, atunci când va putea, va purta și o centură menită să ajute abdomenul să revină treptat la formele sale dinaintea sarcinii.

„Ne refacem așa ușor, ușor. Apropo, căutăm bonă. Lăsați-mi mesaje dacă aveți sfaturi despre unde și cum să căutăm”, a mai spus Gabriela.

Citește și:

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

De ce crede Dani Oțil că nu se va descurca după ce va deveni tată

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

„M-am topit”, a scris Gabriela în dreptul primei fotografii cu fiul ei. „Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta”, a scris și Dani Oțil.

„Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins… Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva”, a continuat.

„Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent… Pentru că în scurt timp eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun”, a mai scris.

„Tu vei fi tu. Bine… Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu 🤗 Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… Sună a versuri de manele. Jur. (….) P.S. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… Să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a încheiat.

Modelul și Dani Oțil s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a mai dezvăluit Gabriela în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!