Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă cu Dani Oțil și cu fiul lor, Luca Tiago

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) și Dani Oțil (40 de ani) urmează să petreacă primul Crăciun în trei de la nașterea fiului lor, Luca Tiago (3 luni). Modelul și prezentatorul TV formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă cu Dani Oțil și cu fiul lor, Luca Tiago

Recent, în mediul online, Gabriela a publicat o fotografie emoționantă cu moderatorul „Neața cu Răzvan și Dani” și cu fiul lor, Luca. „Nu pot să explic în cuvinte cât de mult îi iubesc… #băiețiimei ❤️”, a scris Gabriela Prisăcariu, în descrierea imaginii. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai jos!

Gabriela Prisăcariu, fotografie emoționantă cu Dani Oțil și cu fiul lor, Luca Tiago

„Luca este un scump! Și văd că stă la poză! Dani pare topit, deși nu este genul care se exteriorizează! Sunt într-adevăr minunați băieții tăi! Familie frumoasă!; O dulceață de copil, să vă trăiască și multă sănătate!; Îți seamănă ție bebe, Gabriela!; Seamănă perfect cu mama! E Gabriela în totalitate!; Câtă bucurie!! Câtă fericire!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Pe 24 octombrie 2021, Gabriela și Dani și-au botezat fiul. Evenimentul a avut loc în restaurantul prezentatorului TV din București. Nașii lui Luca sunt modelul Laura Dumitru și omul de afaceri Homan Tandijono.

De la petrecere nu au lipsit Răzvan Simion (41 de ani), co-moderatorul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, iubita lui, Daliana Răducanu (30 de ani), și asistenta TV Ramona Olaru (32 de ani). Atmosfera a fost întreținută de solista Raluka (31 de ani).

Dani și Gabriela s-au cunoscut în redacția Antenei 1. „Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00, iar el terminase emisiunea”, a dezvăluit modelul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!