Frumuseţe şi dietă: Cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună?

De Unica.ro pe

Diferenţa dintre momentul în care a făcut prima copertă Playboy România, acum 14 ani, şi astăzi, la 40 de ani, nu există în cazul Danei Săvuică.
Celebra blondă se bucură de aceeaşi prospeţime, tonicitate şi frumuseţe şi astăzi. Care sunt secretele ei, cum reuşeşte să se întreţină atât de bine, ce licoare magică foloseşte. Ei bine, trebuie să aflaţi că nu vorbim despre nimic spectaculos, adus de pe altă planetă sau extraordinar de scump. Este vorba despre o combinaţie simplă de produse care garantează nu numai o siluetă de invidia, dar şi o sănătate de fier.

Vedete declară că pe lângă tratamentul Velashape, care distruge ţesutul adipos prin ultrasunete şi radiofrecvenţă, obişnuieşte să beai ceaiuri de plante, să facă acupunctură şi să ţină o dietă care promite să ardă 5 kilograme pe lună. Regimul este bazat, în special, pe consumul de legume slab caloric, nuci şi peşte la grătar.

Frumuseţe şi dietă: Cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună?

„Mă simt deprimată când apar colăceii pe talie”

„Salata verde, roşiile, castraveţii, ardei ras, conopida, verdeţurile, andivele, prazul, spanacul şi urzicile sunt legumele pe care le consum cel mai des. Nucile, alunele şi seminţele adăugate în salata sunt o sursă bună de fibre şi asigură o digestie sănătoasă. Astfel, mâncând normal şi urmând dieta cu salate, fără să acorzi o prea mare importanţă caloriilor, poţi slăbi chiar şi 5 kg pe lună!”, explică Dana Săvuică pentru slabescu.ro.

Frumuseţe şi dietă: Cum slăbeşte Dana Săvuică 5 kilograme pe lună?

„Frumuseţea este un dar de la natură care trebuie păstrat cu grijă şi întreţinut. Sunt conştientă că timpul nu stă pe loc aşa că, în afară de întreţinerea obişnuită pe care o facem cu toţii acasă, sunt adepta micilor intervenţii non-invazive pe care ştiinţa le-a dezvoltat în domeniul frumuseţii, având o relaţie specială cu un dr. dermato-estetician pe care il vizitez o dată la 4-5 luni pentru un retuş care cuprinde terapii de genul revitalizare a pielii. Imaginea contează enorm, mai ales la o femeie, astfel că este necesar să merg la salonul de beauty cel puţin odată pe săptămână pentru întreţinerea părului, prin creme, măşti hidratante şi coafură impecabilă, nu mai zic de manichiură. Recent am descoperit un truc pentru a avea tot timpul o manichiură impecabilă, prin construcţia de unghie şi ojă permanentă, plus mi s-au aplicat gene naturale lungi, fir cu fir, printre genele mele, pentru un aspect de gene rimelate tot timpul”, a declarat Dana Săvuică citată de wowbizz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro