Freddie Mercury a fost îndrăgostit nebunește de o femeie

De Oana Savin, pe
Freddie Mercury a recunoscut că este homosexual, stârnind multe controverse la momentul respectiv. Însă nu mulți știu că vocalistul a fost îndrăgostit nebunește de o femeie.

Marea iubire a lui Mercury a fost Mary Austin, cea care i-a rămas și cea mai bună prietenă până la moartea artistului în 1991.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul colegului său de trupă, Brian May. Deși Brian de abia o cunoscuse, a simțit nevoia să i-o prezinte lui Freddie, la începutul anilor 1970.

După doar câteva lui, Mary și Freddie s-au mutat îmrepună, iar apropiații spuneau că sunt făcuți unul pentur celălalt.

Totuși, Mercury se simțea atras de bărbați, lucru pe care i l-a ascuns la început partenerei sale.

Citește și: Cardi B a ajuns la poliție după ce a fost acuzată de agresiune

Curând, solistl trupei Queen a început o relație cu un producător de la Elektra Records. Cum lucrurile între coi doi evoluau rapid, artistul a decis să îi spună lui Mary că este bisexual.

Nu voi uita niciodată acel moment. Țin minte că i-am spus <>>”, și-a amintit Mary discuția avută cu Mercury, în cadrul filmului „Bohemian Rapsody”, ce prezintă o perioadă din istoria trupei Qeen.

Atunci, cei doi s-au despărțit, dar au rămas foarte buni prieteni.

Freddie Mercury a fost îndrăgostit nebunește de o femeie

Freddie Mercury și Mary Austin în 1985

Adesea, Freddie spunea că Austin a fost singurul lui prieten adevărat.

Toate iubirile mele m-au întrebat de ce nu o pot înlocui pe Mary Austin, dar este pur și simplu imposibil. Singurul prieten pe care îl am este Mary, și nu vreau pe altcineva. Pentru mine, ea a fost precum o nevastă. Pentru mine a fost precum o căsătorie. Credem unul în celălalt, este destul pentru mine. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un barbat așa cum am iubit-o pe Mary„, declara Mercury în anul 1985.

Freddie Mercury a scris numeroase piese despre Mary Austin, cea mai notabilă fiind „Love of my life”.

Mary a fost printre primele persoane care au aflat despre boala artistului, fiindu-i alături în ultimii ani de viață.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Aaron Taylor-Johnson și Sam Taylor-Wood a șocat Hollywood-ul

Freddie Mercury a murit pe data de 24 noiembrie 1991, la o zi după ce a recunoscut public că are SIDA.

Cântăreațul i-a lăsat moștenire lui Mary o vilă situată în Kensington, care astăzi valoarează 25 milioane de lire sterline.

Anul acesta, artistul ar fi împlinit 72 de ani. Ziua specială nu a trecut neobsrvată de angajații unui aeroport care i-au adus un omagiu inedit lui Mercury.

„Bohemian Rapsody” este cel mai așteptat film al anului, care urmărește viața personală a legendarului vocalist , în special despre controversele legate de sexualitatea sa.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro