Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria, vor deveni părinți

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 iunie 2020, 13:41
De Ziua Internațională a Copilului, fostul principe Nicolae a anunțat că soția lui, Alina-Maria, este însărcinată și va naște în luna noiembrie. 

Nepotul regelui Mihai I a transmis printr-un comunicat de presă pe pagina lui de Facebook că el și soția sa, Alina-Maria, vor deveni părinți: “Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, este mesajul fostului principe.

Nicolae, în vârstă de 35 de ani, și Alina Binder s-au căsătorit civil în Anglia, în 2017, iar în septembrie 2018 s-au cununat religios la Sinaia. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, dar au surprinși împreună pentru prima dată în 2016 la un botez. Pe 19 iulie 2017, când a fost cerută în căsătorie, Alina a primit de la Nicolae un inel de logodnă cu diamante și un safir, având inscripționate numele celor doi și data cererii în căsătorie.

Nicholas Medforth-Mills primise titlul de „Principe al României” în 2010, dar acesta i-a fost retras de către bunicul său, regele Mihai I, în 2015. Totodată, Nicolae a fost exclus din succesiunea la Corona României, unde era al treilea, după Mihai I și Principesa Margareta.

Fostul principe Nicolae și soția sa, Alina-Maria, vor deveni părinți

Citește și: Cum arată fiica fostului principe Nicolae al României

Fostul Principe Nicolae, dezvăluiri despre cearta cu familia regală

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță

Fostul principe, fiul Principesei Elena a României și a profesorului Robin Medforth-Mills, a anunțat anul trecut că a făcut un test de paternitate care a confirmat faptul că el este tatăl fetiței Nicoletei Cîrjan. Acesta și-a asumat responsabilitatea legală față de fiica sa, Iris Anna, care s-a născut în ianuarie 2016: „În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a anunțat atunci Nicolae.

Sursă foto: Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!