Fosta iubită a lui Ronaldo a dezvăluit ce obsesie avea fotbalistul în perioada în care cei doi erau împreună

De Ioana Tătaru, pe
Raffaella Fico, fosta iubită a fotbalistului Ronaldo, a declarat la un post TV din Italia că nu crede în acuzaţiile care i se aduc fotbalistului despre presupusul viol şi a vorbit despre obsesia pe care Ronaldo o avea în perioada în care cei doi erau împreună. 

Raffaella Fico nu crede în acuzațiile care i se aduc lui Cristiano Ronaldo, care este implicat într-un scandal despre un viol pe care l-ar fi comis în anul 2009, deoarece este vorba despre aceeaşi perioadă în care starul portughez a avut o relație cu superba italiancă: Am avut o relație de 11 luni cu Cristiano Ronaldo pe vremea când juca la Manchester United. Au fost 11 luni de dragoste„, a spus Raffaella Fico pentru un post tv din Italia.

Ronaldo e un tip normal, tăcut, simplu. Cu mine a fost un adevărat gentleman„, a precizat fosta iubită a lui Ronaldo

Raffaella-Fico

Raffaella Fico a povestit că fotbalistul era obsedat de condiția fizică

Raffaella Fico a povestit că fotbalistul era obsedat de condiția fizică şi a spus că partenerul ei făcea mișcare chiar și în timpul liber: „Se antrena și acasă, făcea abdomene, le făcea după cină, în timp ce ne uitam la un film, se relaxa și își făcea abdomenele. Făcea 4 sau 5 serii a câte 20 de repetări„, a spus Raffaella.

Citeşte şi: Ronaldo, suspectat că ar fi avut relaţii intime cu o minoră

A fost publicat actul prin care Ronaldo recunoaşte violul asupra lui Kathryn Mayorga

Sursă foto: Hepta.ro, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!