Florentina Opriş şi-a început călătoria: “Pentru mine, India înseamnă forţă şi inţelepciune”

De PR pe

Florentina Opris si-a inceput calatoria, alaturi de celebra exploratoare Uca Marinescu. “In India, am fost primite cu multa caldura. Ne asteapta o zi incarcata si nu vrem sa pierdem nimic, asa ca iata-ne imbratisand traditiile misterioasei Indii.
Suntem primite la resedinta lui Rajprohit cu mala – ghirlande de flori, iar spiritele rele sunt alungate prin ritualul de primire a simbolului ce ne protejeaza de acestea: pindu – alunita din frunte”, povesteste Florentina. „Ne-am gasit totusi timp si pentru exercitii fizice, iar acum ne pregatim sa savuram specialitatile indiene. M-am bucurat sa aflu ca ni se pregateste o masa sanatoasa, exact pe gustul meu”.
Florentina Opriş şi-a început călătoria: “Pentru mine, India înseamnă forţă şi inţelepciune”
„Este important sa te debarasezi de prejudecati aici, in India. Sunt intr-o zona speciala,Triunghiul de aur, iar timpul si viata par sa aiba alta dimensiune pentru acesti oameni. Chiar daca unii traiesc la limita subzistentei, sunt fericiti! Zambesc, traiesc clipa, iti sar in ajutor… Pentru mine, India inseamna acum forta si intelepciune. In mod paradoxal, forta vine din aparenta fragilitate a oamenilor, care nu riposteaza si fac totul cu credinta. Oamenii sarbatoresc Ziua lui Hanuman– Regele Maimuta, iar casele si templele sunt decorate pentru sarbatoare. Este o binecuvantare sa ma aflu aici!”, a spus Florentina.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro