Fiica lui Cher este bărbat

De Erika Chivu pe

Fiica lui Cher a devenit oficial fiul lui Cher, dupa ce şi-a schimbat sexul şi numele cu acte în regula, pe 6 mai, la un tribunal din Santa Monica, SUA. Chastity, fiica lui Cher şi a lui Sonny Bono…
Bono a început procesul de schimbare a sexului, prin care devine bărbat, iar acum şi-a schimbat sexul şi în faţa legii, luându-şi numele Chaz Bono.

Chastity a simţit întotdeauna că este bărbat. În 1987, la 18 ani, le-a spus părinţilor că este lesbiană. Dacă tatăl, Sonny Bono, a fost mai îngăduitor, Cher a recunoscut că vestea a supărat-o, căci şi-a imaginat mereu că fiica sa va avea odată o familie şi copii. Abia în 1995, Chastity a avut curajul să recunoască în faţa întregii lumii că îi plac femeile, dar de atunci a devenit unul din cei mai înfocaţi activişti pentru drepturile minorităţilor sexuale.

Şi-a dorit de mult să devină bărbat, însă reacţia mamei i-a tăiat elanul. Procesul a început, în sfârşit, în 2008, când Chaz împlinise 40 de ani, dar se pare că va mai dura ceva până când el va fi cu adevărat bărbat.

Deocamdată i s-au îndepărtat sânii şi a primit tratamente hormonale pentru a i se îngroşa vocea. Spre bucuria lui, a început şi să se radă pe faţă. Chaz spunea într-un interviu că schimbarea prin care trece este foarte lentă, ca şi cum ar fi din nou la pubertate. El va fi nevoit să facă toată viaţa terapie hormonală cu testosteron pentru a-şi păstra trăsăturile masculine.

Fiica lui Cher este bărbat

Chiar dacă procesul nu este complet, Chaz este una din cele mai cunoscute figuri din comunitatea transsexualilor.

Între timp, Chaz este împăcat cu sine şi foarte fericit, după spusele sale. Alături de iubita sa, Jennifer, aşteaptă sfârşitul procesului de transformare pentru a putea fi cu adevărat bărbat.

Foto: Hepta, Northfoto, Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro