Iată cum a slăbit Elena Udrea 12 kilograme în două luni!

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 13 mai 2015, 16:13

Elena Udrea a trecut anul trecut prin mari schimbări, benefice însă pentru viaţa ei: un divorţ, schimbarea partidului în care activa şi o pierdere în greutate semnificativă.

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruţă, Elena Udrea a povestit că cea mai importantă schimbare din viaţa sa a fost pierderea în greutate. După despărţirea de soţul ei, politiciana a dorit să-şi facă ordine în viaţă şi a început cu propria persoană. Astfel, cu un mare efort de voinţă şi cu o dietă personalizată, o combinaţie între dieta disociată şi cea bazată pe grupele de sânge, Elena Udrea a slăbit 12 kilograme.
Iată cum a slăbit Elena Udrea 12 kilograme în două luni!

„Nu am slăbit din cauza divorţului, ci pentru că au intervenit multe schimbări în viaţa mea. Am adoptat un stil de viaţă sănătos, bazat pe fructe, legume, dar şi carne. Totodată, am început să fac şi mult sport. Am schimbat prefix, look, casă, loc de muncă. Acum stau cu chirie, dar mă simt mai bine. Stau într-un apartament cu 3 camere”, a declarat Elena Udrea.
Iată cum a slăbit Elena Udrea 12 kilograme în două luni!

Iată cum a slăbit Elena Udrea 12 kilograme în două luni!

Aceasta a precizat că a reuşit să slăbească 12 kg în două luni, nu numai cu ajutorul unei diete personalizate, ci şi cu foarte mult sport. „Ca să slăbesc, am combinat două diete şi nu am mâncat după ora 18:00. Ziua în care aveam voie să mănânc carne, mâncam carne recomandată pentru grupa mea de sânge. În ziua de fructe, am mâncat doar fructe: pere, smochine şi prune. La această dietă strictă am adăugat foarte mult sport”, a mărturisit Udrea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!