„District 9” (video)

De Unica.ro pe

Pământenii se aşteaptau la o atitudine ostilă din partea lor, sperând în acelaşi timp să afle de la ei noutăţi uluitoare în materie de tehnologii avansate. Dar nimic din toate acestea nu s-a întâmplat.

Extratereştrii sosiţi pe Pământ veniseră cu un scop. Să se ascundă. Iar refugiul l-a constituit Districtul 9 din Africa de Sud.

Problemele încep să apară atunci când răbdarea locuitorilor din zonă ajunge la final, iar tensiunea dintre cele două specii ajunge la cote periculoase. Intruşii sunt supravegheaţi de către Multi-National United (MNU), o companie privată, interesată de puternicul armament cu care sunt dotaţi extratereştrii şi de uriaşele recompense pe care le-ar primi dacă ar descoperi cum funcţionează acesta.

Din păcate pentru ei însă, sistemul se activează doar atunci când intră în contact cu ADN-ul extratereştrilor…
În regia lui Neill Blomkamp, science-fiction-ul „District 9” are la bază scurt metrajul „Alive in Joburg” şi prezintă o nouă viziune a uneia dintre cele mai tratate teme cinematografice din toate timpurile: relaţia oamenilor cu locuitorii altor planete.
"District 9" (video)
În distribuţie îi întâlnim pe: Sharlto Copley, John Sumner, William Allen Young, Vanessa Haywood şi Jason Cope. Fimul va intra pe marile ecrane din România începănd de vineri, 2 octombrie. Câştigă 5 invitaţii la filmul „Jocul Supravieţuirii”! Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro